ROLAND GARROS

Roland Garros: Επέστρεψε στα προημιτελικά ο Ζβέρεφ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν Ⓒ 2021 MICHEL EULER/ASSOCIATED PRESS

Ο Αλεξάντερ Σβέρεφ επικράτησε 3-0 (6-4, 6-1, 6-1) σετ του Κέι Νισικόρι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ως σίφουνας ξεπέρασε το εμπόδιο του Κέι Νισικόρι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον 3ο προημιτελικό του τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Παρίσι.

Μετά το περυσινό... ρεπό του, ο Γερμανός επέστρεψε φέτος στην κορυφαία "8αδα" του Roland Garros και έχει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία μπροστά του, ώστε να προκριθεί στον παρθενικό του ημιτελικό την Τρίτη.

Ο 24χρονος ήταν εξαιρετικός το βράδυ της Κυριακής και συνέτριψε τον πρώην Νο4 τενίστα του κόσμου, με 6-4, 6-1, 6-1, "σφραγίζοντας" το ραντεβού του με τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα στην επόμενη φάση.

Στον 6ο Major προημιτελικό της καριέρας του θα αγωνιστεί την Τρίτη ο "Σάσα", που μοιάζει να μπαίνει στην 2η εβδομάδα του Γαλλικού Όπεν, όντας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό, το ένιωσε από πρώτο χέρι ο Νισικόρι το βράδυ της Κυριακής.

Ο Γερμανός ήταν καταιγιστικός, κέρδισε τους 95 από τους 154 πόντους του αγώνα και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον έμπειρο Ιάπωνα.

Με 45/66 πόντους πίσω από το σερβίς του τελείωσε το ματς ο Ζβέρεφ, που μέτρησε το εκπληκτικό 8/11 break points και έφυγε από το Philippe Chatrier, με την πολύ άνετη straight sets νίκη στις αποσκευές του.

Ο Νο6 τενίστας του κόσμου εκμεταλλεύτηκε τα 36 αβίαστα λάθη του Νισικόρι, ο οποίος παρουσιάστηκε αρκετά κουρασμένος στο court και δεν του έδωσε περισσότερα από έξι games.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ