ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Διά περιπάτου στον 3ο γύρο ο Τζόκοβιτς

Serbia's Novak Djokovic celebrates winning his second round match of the French Open tennis tournament against Lithuania's Ricardas Berankis at the Roland Garros stadium in Paris, France, Thursday, Oct. 1, 2020. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Ρικάρντας Μπεράνκις. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ρικάρντας Μπεράνκις και με 6-1, 6-2, 6-2 μέσα σε 1 ώρα και 23 λεπτά προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Ούτε το πρώην Νο1 στα Juniors, Ρικάρντας Μπεράνκις, κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στον ανίκητο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο πραγματοποίησε έναν ακόμη υγιεινό περίπατο στο Παρίσι, ξεπερνώντας με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του Λιθουανού, με σκορ 6-1, 6-2, 6-2 μέσα σε 1 ώρα και 23 λεπτά αγώνα στο Philippe Chatrier, για το 2ο γύρο του Roland Garros.

Το Νο1 του ταμπλό, δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία στο ματς και σημείωσε την 32η νίκη του στη σεζόν, σε σύνολο 33 αγώνων που έχει δώσει μέσα στο 2020 με μοναδική "ήττα", αυτή από τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με default αποκλεισμό, στον 4ο γύρο του US Open.

Παράλληλα ήταν η 70η νίκη του Τζόκοβιτς στο Γαλλικό Όπεν, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο του Παριζιάνικου Major για μοναδική φορά το 2016, όταν και συμπλήρωσε το career Grand Slam.

Το σκηνικό δεν αναμένεται να αλλάξει για τον Νόλε ούτε στον 3ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης, περιμένοντας εκεί το νικητή της αναμέτρησης Σάντγκρεν-Γκαλάν.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ