ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Χαλαρή προπόνηση για Ναδάλ

O Ράφα Ναδάλ σε αγώνα του στο Roland Garros 2020
O Ράφα Ναδάλ σε αγώνα του στο Roland Garros 2020 AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ευκαιρία για ένα καλό ξεμούδιασμα είχε ο Ράφαελ Ναδάλ στον δεύτερο αγώνα του για το Γαλλικό Όπεν καθώς ο Μακένζι ΜακΝτόναλντ δεν μπόρεσε να τον προκαλέσει σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο 12 φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, επιβεβαίωσε πανηγυρικά τα προγνωστικά που τον ήθελαν αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη και με 6-1, 6-0, 6-3 επί του Αμερικανού, σφράγισε την πρόκριση στον 3ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης, εκεί όπου θα περιμένει το νικητή του αγώνα Νισικόρι-Τραβάλια.

Το Νο2 του ταμπλό και του κόσμου, ήταν επιβλητικός στο Philippe Chatrier ενώ τα περισσότερα από τα συνολικά 16 αβίαστα λάθη που είχε στο ματς ήταν απόρροια της χαλαρότητας και της περιορισμένης δυναμικότητας του αντιπάλου του.

Ο Ναδάλ δεν επέτρεψε στον 25χρονο Αμερικανό, Νο236 στον κόσμο, να απειλήσει το σερβίς του και με 6 breaks στο σερβίς του αντιπάλου, έφτασε στην άνετη επικράτηση μετά από 1 ώρα και 40 λεπτά αγώνα.

Ο ΜακΝτόναλντ, Νο236 της παγκόσμιας κατάταξης, δοκίμασε διάφορους τρόπους για να "κλέψει" πόντους από τον σταθερό Ναδάλ, όπως under arm σερβίς όμως ο αριστερόχειρας Ισπανός τον τιμώρησε στις περισσότερες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ