ROLAND GARROS

Roland Garros: Ακάθεκτος στον τέταρτο γύρο ο Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοβ στο Masters της Ρώμης
Ο Ραφαέλ Ναδάλ © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Ραφαέλ Ναδάλ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την επιστροφή στον θρόνο του στο Roland Garros. Πέρασε άνετα και το εμπόδιο του Ολλανδού Βαν ντε Ζάντσχουλπ (6-3,6-2,6-4) και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

Λίγα λεπτά μετά την πρόκριση του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τέταρτο γύρο του Roland Garros, στη συνέχεια του Γαλλικού Όπεν συνέχισε και ο Βασιλιάς του χώματος, Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Ισπανός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολλανδού Βαν ντε Ζάντσχουλπ (6-3,6-2,6-4). Αν και συνάντησε σθεναρή αντίσταση στο 3ο set της αναμέτρησής του με τον Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ, ο Ράφα Ναδάλ βρήκε τον τρόπο να φύγει από το Suzanne Lenglen με straight sets νίκη επί του Ολλανδού, πανηγυρίζοντας την 17η πρόκριση καριέρας, στον 4ο γύρο του Roland Garros.

Ο 35χρονος Ισπανός, επικράτησε του Νο26 του ταμπλό μετά από 2 ώρες και 12 λεπτά αγώνα με σκορ 6-3, 6-2, 6-4 και πλέον απέχει μια νίκη από τα προημιτελικά, όπου πιθανότατα θα τον περιμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στην Τιτανομαχία της χρονιάς.

Για να μπει 8άδα ο Ράφα, θα χρειαστεί να αποκλείσει τον Νο9 του ταμπλό, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, ο οποίος προκρίθηκε για παρθενική φορά στην καριέρα του, στους “16” καλύτερους Γαλλικού Όπεν, κερδίζοντας τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς με 7-6(3), 7-6(2), 7-5.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ROLAND GARROS ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ