ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Αγριεμένο ντεμπούτο για Τζόκοβιτς

Ο Τζόκοβιτς πέρασε άνετα στον 2ο γύρο του Roland Garros αποκλείοντας τον Μίκαελ Ίμερ
Ο Τζόκοβιτς πέρασε άνετα στον 2ο γύρο του Roland Garros αποκλείοντας τον Μίκαελ Ίμερ AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε, με συνοπτικές διαδικασίες, του Μίκαελ Ίμερ και προκρίθηκε πανεύκολα στον 2ο γύρο του Γαλλικού Όπεν!

Συνεχίζει το αήττητο μέσα στο 2020! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε, φυσικά, να παραμείνει αήττητος εντός των τεσσάρων γραμμών σε ακόμα έναν αγώνα τένις μέσα στο 2020 και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επικρατήσει με 3-0 σετ, 6-0, 6-2, 6-3 του νεαρού Σουηδού Μίκαελ Ίμερ.

Ένας Νόλε γεμάτος αυτοπεποίθηση από τον πρόσφατο Masters τίτλο στη Ρώμη και από το γεγονός φυσικά ότι κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμα να φύγει με τη νίκη από το κορτ όταν βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του κορτ.

Ο Τζόκοβιτς ήταν ισοπεδωτικός στην πρεμιέρα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του σε ένα ματς που μετά βίας ξεπέρασε τα 90 λεπτά αγώνα.

Το καλό για τον Τζόκοβιτς δείχνει να είναι ο άμεσος εγκλιματισμός στις συνθήκες του φθινοπωρινού Ρολάν Γκαρός αλλά και των νέων μπαλών της διοργάνωσης.

Άλλωστε, ο Τζόκερ είναι γνωστός "χαμαιλέων" που θα μπορέσει να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια και συνθήκη δίνοντας τον κορυφαίο του εαυτό παντού.

Ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Λιθουανό Ρικάρντας Μπεράνκις.

Πάντως, την παράσταση μπορεί να μην έκλεψε ο Ίμερ, έκλεψαν όμως τα...παπούτσια που επέλεξε που είχαν το λογότυπο του...Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο Κέβιν Άντερσον έκανε ένα θαυμάσιο ματς στην πρώτη του φετινή εμφάνιση στο χώμα και απέκλεισε τον Λάσλο Τζέρε με 3-0 σετ, 6-2, 6-3, 6-4 σε άλλο ενδιαφέρον ματς του απογευματινού προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ