US OPEN

Ραντουκάνου: "Είμαι σε σοκ, απίστευτη παίκτρια η Σάκκαρη"

Η Έμα Ραντουκάνου μετά τον αγώνα κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη
Η Έμα Ραντουκάνου μετά τον αγώνα κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη 2021 SETH WENIG/AP PHOTO

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Μαρία Σάκκαρη η Έμα Ραντουκάνου μετά από τον μεταξύ τους ημιτελικό στο US Open.

Η Έμα Ραντουκάνου (Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης) ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του ημιτελικού των γυναικών στο US Open, επικράτησε της Μαρίας Σάκκαρη με 2-0 σετ και έκλεισε τη θέση της στον μεγάλο τελικό (11/9, 23:00, Eurosport1) εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την 19χρονη Λέιλα Φερνάντεζ. Μόλις στα 18 της χρόνια η Ραντουκάνου εξασφάλισε τη συμμετοχή της σε ένα τελικό Grand Slam ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Σάκκαρη (Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης).

"Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι σε σοκ, είναι τρελό", ανέφερε η 18χρονη Ραντουκάνου. "Το να είμαι σε τελικό Grand Slam σε αυτή την φάση της καριέρας μου; Ναι, δεν έχω λόγια".

Ήταν μόλις το τέταρτο επαγγελματικό τουρνουά της Ραντουκάνου και κατάφερε μέσα σε μόλις λίγες ημέρες να κλέψει τις εντυπώσεις με την απόδοσή της στη Νέα Υόρκη, φτάνοντας μάλιστα στα ημιτελικά δίχως απώλεια σετ. Η Βρετανίδα ωστόσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελληνίδα αντίπαλό της.

"Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο ματς σήμερα, έπαιζα απέναντι στην Μαρία Σάκκαρη. Είναι απίστευτη παίκτρια, ίσως μία από τις καλύτερες στο tour. Ήξερα από πριν ότι θα έπρεπε να παίξω το καλύτερό μου τένις αν ήθελα να έχω τύχη στο ματς".

Η Ραντουκάνου μίλησε και για την τεράστια υποστήριξη που έλαβε στη Νέα Υόρκη από τις πρώτες κι όλας μέρες της στο τουρνουά. "Από την στιγμή που ήρθα στη Νέα Υόρκη, από τα πρώτα μου παιχνίδια είχα απίστευτη υποστήριξη από τον κόσμο και τους ευχαριστώ", ανέφερε η νεαρή που φάνηκε να εκπλήσσεται και η ίδια από τον τρόπο που έχει παίξει έως τώρα.

"Κατά κάποιο τρόπο το τένις που έπαιξα με εξέπληξε από την άποψη ότι κατάφερα να κάνω το βήμα παραπάνω και να παίξω εκπληκτικά απέναντι στις καλύτερες παίκτριες του κόσμου".

TAGS US OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ