ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Πρεμιέρα με Σάκκαρη στο Ντουμπάι

H Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια αναμέτρησής της με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς
H Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια αναμέτρησής της με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς Ⓒ 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Το WTA 1000 τουρνουά του Ντουμπάι κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (7/3) με 7 αγώνες για το κυρίως ταμπλό της hard court διοργάνωσης των 1.8εκ. δολαρίων. Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει (18:30 ώρα Ελλάδας) την Μπαρμπορα Κρεϊτσίκοβα, στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στο τελευταίο παιχνίδι της πρεμιέρας την Κυριακή, στο κεντρικό court, η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει (18:30 ώρα Ελλάδας) την Μπαρμπορα Κρεϊτσίκοβα, στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση. Το 2014 η 25χρονη Τσέχα, Νο63 στον κόσμο, είχε κερδίσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε τελικό Challenger στην Πολωνία.

Η Μαρία, Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από την προημιτελική πορεία στο Qatar Open όπου αποκλείστηκε από την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και στο Ντουμπάι επιδιώκει να συνεχίσει το πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, τρέχοντας ρεκόρ 8-4.

Στα τρία από τα τέσσερα τουρνουά που έχει αγωνιστεί φέτος, η Αθηναία τενίστρια έχει παίξει σε δύο δύο ημιτελικούς (Grampians Trophy, Abu Dhabi) και έναν προημιτελικό (Ντοχα) ενώ στο Australian Open αποκλείστηκε στον 1ο γύρο (Μλαντένοβιτς)

Σε περίπτωση νίκης, η Σάκκαρη στο 2ο γύρο θα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Οσταπένκο-Τιγκ.

Γκοφ-Αλεξάντροβα, Κορνέ-Κασάτκινα και Παβλιουτσένκοβα-Κουντερμέτοβα, τα υπόλοιπα ζευγάρια που ξεχωρίζουν στην πρεμιέρα του Dubai Tennis Championships.

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2021 Andy Brownbill/Associated Press

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ