ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Πρεμιέρα για Σάκκαρη στη Ντόχα

Πρεμιέρα για Σάκκαρη στη Ντόχα
Η Μαρία Σάκκαρη σε φάση από τον αγώνα της με τη Μλαντένοβιτς @ 2021 ANDY BROWNBILL / ASSOCIATED PRESS

Μία τρομερή εβδομάδα για το γυναικείο τένις ξεκινά τη Δευτέρα (17:30, COSMOTE SPORT 9 HD) με την έναρξη του WTA 500 τουρνουά της Ντόχα με τη Μαρία Σάκκαρη να βρίσκεται στο πρόγραμμα της μέρας.

Μία τρομερή εβδομάδα για το γυναικείο τένις ξεκινά τη Δευτέρα (17:30, COSMOTE SPORT 9 HD) με την έναρξη του WTA 500 τουρνουά της Ντόχα με τη Μαρία Σάκκαρη να βρίσκεται στο πρόγραμμα της μέρας!

Μετά την άσχημη "περιπέτεια" της Αυστραλίας όπου και αναγκάστηκε να μείνει για δύο εβδομάδες κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους ενός δωματίου δίχως τη δυνατότητα προπόνησης, με συνέπεια να ηττηθεί στην πρεμιέρα της στο ΑΟ από την Κριστίνα Μλαντένοβιτς, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο Άμπου Ντάμπι με την εκπληκτική της πορεία μέχρι τα ημιτελικά!

Η Σάκκαρη αγωνίζεται κόντρα στην Αιγύπτια Μάγια Σερίφ (Νο114) στις 17:30 GR σε ένα ματς που θα χρειαστεί να είναι απόλυτα σοβαρή, κάτι που είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει, κόντρα σε μια τρομερή μαχήτρια που βρίσκεται σε career high θέση παίζοντας το καλύτερο τένις της ζωής της.

Η αντίπαλος της Μαρίας στον 2ο γύρο θα βγει από το τρομερό ντέρμπι Μάντισον Κις-Μπελίντα Μπένσιτς (09:00 GR) ενώ στο πρόγραμμα της μέρας ξεχωρίζουν και τα ματς Μπρέιντι-Κονταβέιτ (13:30 GR) και Κουζνέτσοβα-Αζαρένκα (18:30 GR).

Πηγή: Tennis24

@ 2021 Andy Brownbill / Associated Press

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ