ΤΕΝΙΣ

Πολ - Αλκαράθ: Απίθανη μονομαχία στο φιλέ, λαχάνιασαν μέχρι και οι θεατές

Η μάχη στο φιλέ ανάμεσα στον Πολ και τον Αλκαράθ στο τουρνουά του Μόντρεαλ
Η μάχη στο φιλέ ανάμεσα στον Πολ και τον Αλκαράθ στο τουρνουά του Μόντρεαλ PRINT SCREEN

Οι Τόμι Πολ και Κάρλος Αλκαράθ πρόσφεραν έναν απίστευτο πόντο στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο τουρνουά του Μόντρεαλ με τους δύο τενίστες να μάχονται πάνω στο φιλέ και τον Πολ να κατακτά εν τέλει τον πόντο.

Οι Τόμι Πολ και Κάρλος Αλκαράθ πρόσφεραν έναν απίστευτο πόντο στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο τουρνουά του Μόντρεαλ το βράδυ της Τετάρτης με τους δύο τενίστες να μάχονται πάνω στο φιλέ για αρκετή ώρα και τον Πολ να κατακτά εν τέλει τον πόντο σε μια μάχη που έκανε τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο να χειροκροτούν όρθιοι και τους δύο.

Ο Πολ έβγαλε από το μανίκι του μια αδιανόητη ανατροπή, επέστρεψε από το 6-7, 1-4 με το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ έσωσε και match point του Κάρλος Αλκαράθ στο tie-break του 2ου set, για να τον κερδίσει λίγη ώρα αργότερα!

Μετά από τρεις ώρες και 24 λεπτά μάχης, ο 25χρονος Αμερικανός και Νο34 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε του Νο2 του ταμπλό στο Μόντρεαλ, με 6-7(4), 7-6(7), 6-3 και πέτυχε τη νίκη της ημέρας στο Masters του Καναδά.

Ο Πολ, έγινε μόλις ο 2ος τενίστας φέτος, που καταφέρνει να κερδίσει τον Αλκαράθ μετά την απώλεια του 1ου set και το έκανε, πραγματικά, με φοβερό τρόπο.

Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με περισσότερους winners (41 έναντι 36) και λιγότερα αβίαστα λάθη (32 έναντι 36) από τον αντίπαλό του και πανηγύρισε την 4η νίκη του κόντρα σε Top10 τενίστα, τους τελευταίους 10 μήνες.

Ο Αλκαράθ από την πλευρά του, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα νεύρα και την απογοήτευσή του, μετά την… αυτοκτονία στο 2ο set και μοιραία, ηττήθηκε στο 3ο, χωρίς να καταφέρει να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Αμερικανό.

Αδύναμο σημείο για τον 19χρονο Ισπανό, η αποτελεσματικότητά του πίσω από το 2ο σερβίς του. Εκεί, όπου κέρδισε μόλις 19/43 πόντους και είδε τον Πολ να τον “πληγώνει” ανεπανόρθωτα.

Με 4/19 break point ευκαιρίες, τελείωσε τον αγώνα ο νικητής, που στον 3ο γύρο του National Bank Open, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των, Μάριν Τσίλιτς και Κάρεν Χατσάνοφ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ