ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Περίπου στις 14:30 η μάχη της Σάκκαρη κόντρα στην Οσταπένκο για τον 2ο γύρο του Ostrava Open

Η Μαρία Σάκκαρη στο ματς με την Πλίσκοβα στο US Open
Η Μαρία Σάκκαρη στο ματς με την Πλίσκοβα στο US Open 2021 FRANK FRANKLIN II/AP PHOTO

Περίπου στις 14:30 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη απέναντι στην Γελένα Οσταπένκο για τον δεύτερο γύρο του Ostrava Open.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης) αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια του Roland Garros 2017 και φιναλίστ στο Λουξεμβούργο την προηγούμενη εβδομάδα, Γελένα Οσταπένκο (Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης), για τον δεύτερο γύρου του Ostrava Open. Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 14:30 ώρα Ελλάδας (Cosmote Sport 8 και LIVE από το SPORT24) με την Μαρία Σάκκαρη να αγωνίζεται ως το Νο4 του κυρίως ταμπλό.

Πρόκειται για μία αρκετά απαιτητική αναμέτρηση που κρύβει κινδύνους καθώς η Οσταπένκο βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο και η Σάκκαρη από την πλευρά της έρχεται από μία εξαιρετική πορεία στο US Open εκεί όπου έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του Grand Slam που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη.

Οι δυο αθλήτριες έχουν τεθεί αντιμέτωπες δυο φορές στο παρελθόν και μετρούν από μια νίκη. Το 2017, στο χωμάτινο θεσμό του Τσάρλεστον η Οσπαπένκο είχε πάρει τη νίκη στα τρία σετ.

Δυο χρόνια αργότερα, το 2019, η Σάκκαρη απάντησε στις μεταξύ τους μονομαχίες ισοφαρίζοντας χάρη στη νίκη της στο Αυστραλιανό Όπεν, όπου και αυτή η αναμέτρηση κρίθηκε σε τρίτο σετ.

Η νικήτρια του αγώνα της Πέμπτης θα προκριθεί στα προημιτελικά της Οστράβα, όπου θα βρει απέναντί της, μια εκ των Αναστασία Παβλιουτσένκοβα (Νο5 του ταμπλό) και Τερέζα Μαρτίνκοβα.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ