ΤΕΝΙΣ

Πέγια: "Μας κοροϊδεύουν μέσα στη μούρη μας"

Ο Γκουίντο Πέγια κατά τη διάρκεια του Australian Open το 2020
Ο Γκουίντο Πέγια κατά τη διάρκεια του Australian Open το 2020 2020 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Αργεντινός Γκουίντο Πέγια μίλησε για τη διαφορετική μεταχείριση που λαμβάνουν οι κορυφαίοι τενίστες που μετέχουν στο Australian Open.

"Λάβρος" κατά των διοργανωτών του Australian Open είναι ο Γκουίντο Πέγια για την εντελώς διαφορετική μεταχείριση που λαμβάνουν οι κορυφαίοι τενίστες ενώ επαίνεσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς ως τον μοναδικό "μεγάλο" που έχει επισημάνει την αδικία.

Στη λίστα των παικτών που θεωρούν εξευτελιστικές τις συνθήκες παραμονής τους στην Αυστραλία είναι ο Γκουίντο Πέγια.

Ο Αργεντινός τενίστας μίλησε με μερικά πολύ υποτιμητικά σχόλια για τους διοργανωτές του Australian Open και την πεντακάθαρη διαφορετική μεταχείριση που προσφέρουν στην προετοιμασία των κορυφαίων σε σχέση με τους άλλους αθλητές:

"Η "φούσκα" της Αδελαϊδας είναι ένα ανέκδοτο για μας που μένουμε στη Μελβούρνη και για αυτό δεν φταίνε οι παίκτες που το απολαμβάνουν. Υπάρχει μάρκετινγκ, αυτοί φέρνουν τα περισσότερα εισιτήρια και έχουν εκτινάξει το άθλημα. Με πειράζει ότι μόνο ο Νόβακ έχει μιλήσει για αυτή την αδικία και είμαι σίγουρος ότι έχει καλές προθέσεις ενώ οι Ναδάλ και Τιμ δεν έχουν πει τίποτα.

Οι μάσκες έχουν πέσει. Σε μια περίοδο πανδημίας όπου όλοι μιλούν για ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη, η διεύθυνση του Australian Open κάνει μια ξεκάθαρη διάκριση και μάλιστα το παραδέχεται και αυτό είναι σαν να σε κοροϊδεύουν στη μούρη σου. Αν σας νοιάζει μόνο το τι νιώθουν τρεις παίκτες, φτιάξτε ένα φιλικό τουρνουά με αυτούς και μην μας καλείτε. Δεν έχουμε καν ανοικτά παράθυρα, παρακαλάμε για να πάρουμε πέντε λεπτά καθαρό αέρα και ο Τζόκοβιτς έχει μπαλκόνι μεγαλύτερο από το δωμάτιό μου" ανέφερε ο Πέγια.

Πηγή: Tennis24

PHOTO CREDITS: 2020 Andy Brownbill/Associated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ