ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Παίζει στο Μαϊάμι ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Ασλάν Καράτσεφ στον ημιτελικό του Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Ασλάν Καράτσεφ © 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο επικείμενο Miami Masters, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι την έναρξη της χωμάτινης περιόδου.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά από την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν, ταξίδεψε στο Βελιγράδι, για να περάσει λίγες ημέρες με τους δικούς του ανθρώπους, βοηθώντας και στην αποθεραπεία του, από τον τραυματισμό που αποκόμισε στα γήπεδα της Μελβούρνης.

Όπως είχε κάνει γνωστό, χρειαζόταν ξεκούραση, ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε στους κοιλιακούς.

Αν και δημοσιεύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ήθελαν τον Νο.1 τενίστα του κόσμου, να έχει σκοπό να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Miami Masters, ο Νόλε επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο τουρνουά, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στην ιστοσελίδα του, ο 33χρονος ανήρτησε το πρόγραμμά του για τους επόμενους μήνες. Αρχικά, θα παίξει στο Miami Masters (22/3 - 4/4), πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στα Ευρωπαϊκά clay courts τουρνουά.

Την εβδομάδα 11-18 Απριλίου θα παίξει στο Monte Carlo Masters, ενώ την αμέσως επόμενη (19-26 Απριλίου) θα αγωνιστεί στο 250αρι τουρνουά του Βελιγραδίου.

Το Tour επιστρέφει στο Βελιγράδι για πρώτη φορά μετά το 2012 και ο Νόλε, δεν θα μπορεί φυσικά να λείπει από εκεί, μιας και η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Novak Djokovic Tennis Centre.

Πηγή: Tennis24

© 2021 Andy Brownbill/Associated Press

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ