ΤΕΝΙΣ

Όταν η Μαρία Σάκκαρη κόπηκε από τη σειρά "Στο Παρά 5"

Όταν η Μαρία Σάκκαρη κόπηκε από τη σειρά "Στο Παρά 5"

Η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Καπουτζίδη, του αποκάλυψε πως την είχε κόψει από τις οντισιόν του "Παρά πέντε" όταν ήταν μικρή. (VIDEO)

Ίσως, η υποκριτική να έχασε μια επιτυχημένη ηθοποιό, όμως ο αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα το τένις, κέρδισε σίγουρα, μια σπουδαία πρωταθλήτρια.

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στον Γιώργο Καπουτζίδη, για λογαριασμό της τηλεοπτικής εκπομπής "Team Hellas", που μεταδίδεται στην κρατική τηλεόραση κάθε Σαββατοκύριακο και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της παιδικής της ηλικίας.

Η 25χρονη τενίστρια, εξιστόρησε στον επιτυχημένο σεναριογράφο και ηθοποιό, πως είχε δοκιμαστεί σε οντισιόν της κωμικής σειράς "Στο Παρά 5", για να παίξει τον ρόλο της Αγγέλας σε μικρή ηλικία (την Αγγέλα υποδύονταν η Αγγελική Λάμπρη).

Παρ' όλα αυτά, η οντισιόν δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε η μικρή Μαρία, μιας και τον ρόλο κέρδισε ένα άλλο κορίτσι, που ξεχώρισε -και- για τα κόκκινα μαλλιά του.

Η Μαρία έβγαλε την πίκρα της στον Γιώργο Καπουτζίδη, που ήταν παρών στην οντισιόν, αλλά δεν της έδωσε το ρόλο, με τον παρουσιαστή της εκπομπής να... ρίχνει τις ευθύνες αλλού.

Δείτε το teaser της συνέντευξης που έδωσε η Ελληνίδα τενίστρια και θα προβληθεί την Κυριακή (18/4) στην ΕΡΤ1:

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ