MIAMI OPEN

Οσάκα: Ασταμάτητη στο Miami Open, μπήκε στα προημιτελικά

Οσάκα: Ασταμάτητη στο Miami Open, μπήκε στα προημιτελικά
AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Με επιβλητικό τρόπο πήρε το εισιτήριο για τις καλύτερες οκτώ του Miami Open ο Ναόμι Οσάκα, δείχνοντας ικανή να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής.

Κεφάτη, φορμαρισμένη και έτοιμη να φτάσει μέχρι τέλους στο Miami Open παρουσιάζεται η Ναόμι Οσάκα στις πρώτες αναμετρήσεις της στη Φλόριντα.

Η 24χρονη Γιαπωνέζα κέρδισε με straight sets -και- την Άλισον Ρίσκε (Νο50), έφτασε τις τέσσερις σερί επιτυχίες στο τουρνουά και “έκλεισε” τη θέση της στις οκτώ καλύτερες, όπου θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα -και Νο9 του ταμπλό- Ντανιέλ Κόλινς.

Μετά από μια ώρα και 32 λεπτά αγώνα, η Οσάκα επικράτησε της Ρίσκε με 6-3, 6-4, εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ημέρα που βρέθηκε πίσω από το σερβίς της και συνέχισε χωρίς να έχει χάσει ακόμη σετ! Η πρώην Νο1 και νυν Νο77 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε 46/73 πόντους πίσω από το σερβίς της, δέχθηκε μόλις ένα break από την αντίπαλό της, όμως επέστρεψε από το 0-2 του 2ου σετ και "σφράγισε" την επικράτησή της, κατακτώντας έξι από τα τελευταία οκτώ games του ματς.

Αν καταφέρει και φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου στο Μαϊάμι, η Οσάκα θα επιστρέψει στο Top30 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από 2,5 μήνες. Νωρίτερα η επόμενη αντίπαλός της, Ντανιέλ Κόλινς, είχε πετύχει σπουδαία νίκη επί της Νο8 του ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ, με 6-2, 6-4. Η Αμερικανίδα διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο. Ούτως ή άλλως πρόκειται για τη φιναλίστ του Australian Open.

Πηγή: Tennis24

TAGS MIAMI OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ