ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: Τρομερός ο Ζβέρεφ, κέρδισε τον Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: Ⓒ 2021 PATRICK SEMANSKY / ASSOCIATED PRESS

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε μεγαλειώδη ανατροπή, επιβλήθηκε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-1) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον δεύτερο ημιτελικό του μονού ανδρών στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων, νικώντας το Νο1 του ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-1) και προκρίθηκε στον τελικό.

Ο Γερμανός τενίστας ξεκίνησε μουδιασμένα, χάνοντας "σβηστά" το πρώτο σετ απ' τον θρυλικό Σέρβο, όμως στη συνέχεια αυτοσυγκεντρώθηκε κι έκανε έναν απίστευτο αγώνα. Πήρε το δεύτερο σετ με 6-3 και έφτασε ως τη νίκη, με ένα ανεπανάληπτο τρίτο σετ, όπου ο Τζόκοβιτς πήρε μόλις ένα γκέιμ.

Στον τελικό του τουρνουά Ο Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει για το χρυσό μετάλλιο τον Κάρεν Κατσάνοφ, ενώ ο Τζόκοβιτς θα μονομαχήσει για το χάλκινο μετάλλιο με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ