ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: Τραυματίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα με τον Ουμπέρ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς SPORTSIMAGES.GR

Σε μια προσπάθεια για άμυνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς σωριάστηκε στο κορτ και χρειάστηκε την ιατρική φροντίδα δείχνοντας ότι πονάει πολύ στο γόνατό του.

Ο αγώνας του με αντίπαλο τον Γάλλο Ουγκό Ουμπέρ, για τη φάση των 16 του ολυμπιακού τουρνουά τένις, είχε μια στιγμή έντονης ανησυχίας για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο φινάλε του δεύτερου σετ.

Ο Έλληνας τενίστας προσπάθησε να επιστρέψει ένα χτύπημα του αντιπάλου του, χτύπησε το μπαλάκι με τη ρακέτα, αλλά ενόσω άρχιζε το σπριντ προς την αντίθετη κατεύθυνση στραβοπάτησε και βρέθηκε στο κορτ. Αρχικά φάνηκε πως έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, στην εξέλιξη ωστόσο έπιασε το γόνατό του δείχνοντας από τους μορφασμούς και τις κινήσεις του ότι πονά αρκετά.

Λογικό ήταν η αναμέτρηση με τον Ουμπέρ να διακοπεί προσωρινά και οι γιατροί να σπεύσουν εντός κορτ προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον Στέφανο Τσιτσιπά. Έως ότου ο 22χρονος τενίστας μπει ξανά στη μάχη, συνεχίζοντας την προσπάθεια πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης στο Τόκιο, και οι καρδιές όλων επιστρέψουν στη θέση τους, τα λεπτά της αναμονής για την κατάσταση του ποδιού του ήταν αγωνιώδη.

Τη στιγμή του τραυματισμού του το Νο4 του κόσμου έχανε το δεύτερο σετ, με τον Ουμπέρ να ισοφαρίζει σε 1-1. Επηρεασμένος ξεκάθαρα ο Έλληνας απ' ό,τι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να διεκδικήσει με αξιώσεις το τρίτο σετ και μαζί το εισιτήριο για τους καλύτερους οκτώστο δρόμο προς το μετάλλιο, καθώς έχασε 6-2 και αποκλείστηκε.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ