ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: Στον τελικό ο Ρώσος Κάρεν Κατσάνοφ

Ο Κάρεν Κατσάνοφ στον ημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά
Ο Κάρεν Κατσάνοφ στον ημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά 2021 PATRICK SEMANSKY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κάρεν Κατσάνοφ έκλεισε τη θέση του στον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μετά από εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Ισπανό, Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα του οποίου επικράτησε με 2-0 σετ.

Ο Κάρεν Κατσάνοφ έκανε ξανά το... θαύμα του. Μετά τους Νισιόκα (Ιαπωνία), Ντάκγουορθ (Αυστραλία), Σβάρτσμαν (Αργεντινή) και Ουμπέρ (Γαλλία), ο Ρώσος τενίστας νίκησε στον ημιτελικό του μονού ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις και τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Ο Κατσάνοφ ήταν αποφασιστικός στο πρώτο σετ κάνοντας δύο μπρέικ, ενώ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καρένιο- Μπούστα ούτε στο δεύτερο, φτάνοντας σε μία άνετη επικράτηση. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει -για το χρυσό μετάλλιο- τον νικητή του δεύτερου μεγάλου ημιτελικού ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) και τον Αλεκσάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ