ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: Με το δεξί ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες © 2021 PATRICK SEMANSKY/ASSOCIATED PRESS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακού τουρνουά τένις επικρατώντας 2-0 σετ (6-2, 6-2) του Ούγκο Ντεγιέν. Με τον Στρουφ στο δεύτερο γύρο ο Σέρβος.

Ιδανική πρεμιέρα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης νίκησε με 6-2, 6-2 τον Βολιβιανό Ούγκο Ντεγιέν (Νο139) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κάτοχος των τίτλων στα φετινά Australian Open, Roland Garros και Wimbledon κυνηγά το πρώτο Golden Grand Slam Ανδρών, την κατάκτηση δηλαδή των τεσσάρων Γκραν Σλαμ (απομένει το US Open) και του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου την ίδια χρονιά. Τον συγκεκριμένο "άθλο" έχει πετύχει μόνο η Στέφι Γκραφ στις γυναίκες το 1988.

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ