ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: Ανυπόμονη η Σάκκαρη για τους επόμενους Ολυμπιακούς, κρατάει τα καλά ο Τσιτσιπάς

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα που έδωσαν στο μεικτό με το δίδυμο από την Αυστραλία
Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα που έδωσαν στο μεικτό με το δίδυμο από την Αυστραλία EUROKINISSI

Με περισσότερες εμπειρίες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στο ολυμπιακό τουρνουά του τένις, σε μονό και μεικτό, η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του μεικτού των Ολυμπιακών Αγώνων, χάνοντας στο τάι μπρέι ενός ισορροπημένου αγώνα από το αυστραλιανό δίδυμο των Μπάρτι και Πιρς. Κατά συνέπεια, οι δύο πρωταθλητές ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Τόκιο, καθώς έχουν αποκλειστεί και στο μονό.

Μιλώντας στην κάμερα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το ελληνικό δίδυμο αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από τη διοργάνωση, υπογραμμίζοντας ανυπομονεί για την επόμενη.

"Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμπειρία. Χαίρομαι που οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σε τρία και όχι σε τέσσερα χρόνια. Αυτό με κάνει να ανυπομονώ για αυτή τη διοργάνωση. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυο καλύτεροι παίκτες και θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ήταν πικρή η γεύση, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα", δήλωσε η Σάκκαρη.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε: "Είχαμε συνολικά και οι δυο μας πέντε νίκες, οπότε πρέπει να κρατήσουμε τα καλύτερα απ΄ αυτούς αγώνες που κάναμε. Είναι σημαντικό, όχι μόνο για μας μόνο αλλά και για το τένις στην Ελλάδα το ότι βρεθήκαμε αυτή την εβδομάδα εδώ. Είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Είμαι χαρούμενος για τις προσπάθειές μας και θέλω να πω ήταν μια σκέτη απόλαυση".

Δείτε και όσα δήλωσαν οι δύο τενίστες στην κάμερα της ΕΡΤ:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ