ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει (και) στη Λιόν

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το φινάλε του αγώνα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη Ρώμη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το φινάλε του αγώνα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς Ⓒ 2021 ALESSANDRA TARANTINO / ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη wild card για να δώσει το "παρών" στο τουρνουά της Λιόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια από τις δυο τελευταίες Wild Cards του 250αριου τουρνουά στη Λιόν και θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στη γαλλική πόλη, τόσο στο ταμπλό του μονού, όσο και στα διπλά με παρτενέρ τον αδερφό του, Πέτρο.

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon, με την παρουσία επίσης του Ντομινίκ Τιμ, ο οποίος καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό. Ο Στέφανος, που βρίσκεται στο Νο2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στο ντεμπούτο του στο τουρνουά, τον νικητή της αναμέτρησης Τσονγκά - Πολ.

Στον 3ο γύρο, έχει πιθανό αντίπαλο τον Γκαέλ Μονφίς, ενώ οι Νταβίντ Γκοφάν και Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ είναι οι πιθανοί του αντίπαλοι στα ημιτελικά.

Όσον αφορά τον Τιμ, θα κάνει πρεμιέρα κόντρα σε έναν εκ των Κάμερον Νόρι και Κορεντίν Μουτέ. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με έναν εκ των Άσλαν Καράτσεφ και Γιανίκ Σίνερ, ενώ στα ημιτελικά πιθανόν να βρει τον Νο3 του ταμπλό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Στα διπλά, οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς, Μάθιου Έμπντεν και Τζον Πάτρικ Σμιθ. Αν βρεθούν στον 2ο γύρο, τότε θα παίξουν με το Νο2 ζευγάρι του ταμπλό, Έντουαρντ Ρότζερ Βασελέν/Χένρι Κόντινεν.

Πιθανοί προημιτελικοί βάσει ranking:

Τιμ - Σίνερ

Σβάρτσμαν - Κατσάνοφ

Γκοφάν - Αλιασίμ

Τσιτσιπάς - Μονφίς

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2021 Alessandra Tarantino / Associated Press

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ