ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Ο θείος του Ράφα Ναδάλ βρέθηκε στο Rafa Nadal Tennis Center στη Χαλκιδική για να επιβλέψει τις προπονήσεις

Ο Τόνι Ναδάλ στο καμπ του Ράφα Ναδάλ στην Χαλκιδική
Ο Τόνι Ναδάλ στο καμπ του Ράφα Ναδάλ στην Χαλκιδική PRINT SCREEN

Στις αρχές Ιουλίου ο Τόνι Ναδάλ, θείος του σπουδαίου Ράφα Ναδάλ, βρέθηκε στο Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort στη Χαλκιδική για να επιβλέψει τις προπονήσεις και την εκπαίδευση αθλητών.

Στο Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort το οποίο είναι το μοναδικό στην Ευρώπη με state of the art facilities και οκτώ χωμάτινα γήπεδα βρέθηκε στις αρχές Ιουλίου ο θείος και προπονητής του σπουδαίου Ισπανού τενίστα, Τόνι Ναδάλ προκειμένου να επιβλέψει την εκπαίδευση και τα coaching sessions στους αστέρες του μέλοντος.

Το Rafa Nadal Tennis Centre δημιουργήθηκε από το θρύλο του τένις και 22 φορές νικητή Grand Slam (16 εκ των οποίων με τον Toni Nadal), και αποτελεί σημαντική προσθήκη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Sani Resort.

"Κάθε φορά που ο Ράφα μπαίνει στο κορτ, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Στο Sani Resort αντιλαμβάνεσαι ότι η προσπάθεια του καθενός είναι να κάνει το καλύτερο. Οπότε πιστεύω ότι έχουμε αυτόν τον συνδυασμό των δύο brand names που συμπληρώνουν το ένα το άλλο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τόνι Ναδάλ για τη σύμπραξη που έχει επιτευχθεί στη Χαλκιδική.

"Πιστεύω ότι αυτό το κέντρο διαθέτει όλες τις συνθήκες για να προπονηθείς σωστά και να περάσεις υπέροχα τον χρόνο σου. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου και να προπονηθείς με απόλυτη αφοσίωση", συμπλήρωσε.

Με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Εδώ, καλωσορίζουμε λάτρεις του τένις κάθε ηλικίας σε μια ξεχωριστή εμπειρία για όλη την οικογένεια – εξασκήστε τις ικανότητές σας στο τένις και διασκεδάστε με τον καλύτερο τρόπο!

Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, θα φροντίσουμε να επιστέψετε με βελτιωμένες επιδόσεις, εκπαιδευμένοι από την καλύτερη ομάδα!

Με ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένους προπονητές, το Rafa Nadal Tennis Center μας χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους προπόνησης που οδήγησαν τον Rafa μέχρι την παγκόσμια πρωτιά - μεθόδους «δοκιμασμένες» από το Rafa Nadal Tennis Academy.

Τα προγράμματα, πέρα από την τεχνική και σωματική προετοιμασία του αθλητή, αναδεικνύει στοιχεία των προσωπικών αξιών και της πνευματικής του προπόνησης.

Διατίθενται μαθήματα για ενήλικες και παιδιά".

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ