ΤΕΝΙΣ

Ο σπουδαιότερος τίτλος του Λέο Μποργκ

Ο σπουδαιότερος τίτλος του Λέο Μποργκ

Ο Λέο Μποργκ, γιος του Μπιορν Μποργκ, πανηγύρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του, κατακτώντας τον τίτλο στο χωμάτινο τουρνουά των Juniors στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας.

Ο Λέο Μποργκ, γιος του θρυλικού Μπιορν Μποργκ, πανηγύρισε τη μεγαλύτερη, έως τώρα, επιτυχία της καριέρας του, κατακτώντας τον τίτλο στο χωμάτινο τουρνουά των Juniors στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας, της κατηγορίας G1.

Ο 17χρονος Σουηδός, Νο43 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF Juniors, ξεκίνησε την προσπάθειά του από τα προκριματικά και κέρδισε 3-6, 6-4, 6-2 το Νο3 του ταμπλό, Μπρούνο Κουζουχάρα (USA) στον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτή η νίκη θα φέρει τον Λέο Μποργκ στην πρώτη 20αδα της παγκόσμιας κατάταξης των Juniors, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Είναι ο πρώτος τίτλος του Λέο Μποργκ στο χώμα, στην αγαπημένη επιφάνεια του πατέρα του όπου κατέκτησε έξι Roland Garros"

"G1 τίτλος. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και όλους όσους πιστεύουν σε μένα" έγραψε στο Instagram ο Λέο, την προσπάθεια του οποίου από τις κερκίδες παρακολούθησε ο Μπιορν Μποργκ.

Πηγή: Tennis24


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ