ΝΑΔΑΛ

Ο Ναδάλ επιβλέπει τις εργασίες στην ακαδημία του

Ο Ναδάλ επιβλέπει τις εργασίες στην ακαδημία του

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Μόντε Κάρλο όπου θα αγωνιστεί στο πρώτο του χωμάτινο τουρνουά για φέτος, ο Ράφαελ Ναδάλ, επιθεώρησε την εξέλιξη των έργων επέκτασης της ακαδημίας του στη Μαγιόρκα.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Μόντε Κάρλο όπου θα αγωνιστεί στο πρώτο του χωμάτινο τουρνουά για φέτος, ο Βασιλιάς του χώματος, Ράφαελ Ναδάλ, επιθεώρησε την εξέλιξη των έργων επέκτασης της ακαδημίας του στη Μαγιόρκα.

Ο 34χρονος Ισπανός, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα εφτά νέα indoor χωμάτινα γήπεδα της Rafa Nadal Academy τα οποία πρόκειται να ολοκληρωθούν σύντομα και να δοθούν στη διάθεση της ακαδημίας.

Επίσης, επιθεώρησε την κατάσταση των νέων indoor hard courts και τους χώρους όπου θα φιλοξενηθεί το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο που θα περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, ψυχολογικής υποστήριξης, διατροφής και χώρους γραφείων.

Το τελευταίο διάστημα, ο Ράφα Ναδάλ ασχολήθηκε αρκετά με την ακαδημία του και πήρε σημαντικές αποφάσεις για την επέκτασή της.

Στην διάσημη ακαδημία φοιτούν πάνω από 140 παιδιά τα οποία ζουν μέσα στις εγκαταστάσεις και συνδυάζουν τένις με εκπαίδευση.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ