ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Ο Φέντερερ εκθείασε τέσσερις του Top-10, δεν ήταν ανάμεσά τους ο Τσιτσιπάς

Ο Ρότζερ Φέντερερ κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Roland Garros (5 Ιουνίου 2021)
Ο Ρότζερ Φέντερερ κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Roland Garros (5 Ιουνίου 2021) @ 2021 THIBAULT CAMUS/AP IMAGES

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ρότζερ Φέντερερ, για τους δυο συμμετέχοντες του τελικού στο Τορίνο, Ζβέρεφ και Μεντβέντεφ, καθώς και για τον Ρούμπλεφ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ρότζερ Φέντερερ, για τους δυο συμμετέχοντες του τελικού στο Τορίνο, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντανίλ Μεντβέντεφ, καθώς και για τον Αντρέι Ρούμπλεφ, που τερμάτισε τη σεζόν του στο Top5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ελβετός θρύλος, σε συνέντευξή του, χαρακτήρισε τους τρεις τενίστες, ως κορυφαίους νεαρούς στα δικά του μάτια, μέσα στο 2021.

Τρελαίνεται με την σταθερότητα ενός αθλητή ο Ρότζερ και δεν θα μπορούσε να μην αποθεώσει τους τρεις τενίστες που είχαν τη μεγαλύτερη φέτος, για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα της σεζόν.

“Αγαπώ την σταθερότητα σε έναν αθλητή. Στον Νόβακ, την ξέρουμε, την περιμένουμε. Αυτό που αγάπησα φέτος, είναι η σταθερότητα και του Μεντβέντεφ, του Ζβέρεφ, του Ρούμπλεφ.

Τα νέα παιδιά παίζουν εξαιρετικό τένις και φέτος ήταν σταθεροί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι εξέλιξη”, τόνισε ο Φέντερερ, στο περιθώριο των φετινών ΑΤΡ Finals, που βρήκαν τον Ζβέρεφ νικητή για 2η φορά στην καριέρα του.

Πηγή: tennis24

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ