ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Ντιμπάλα: "Παρακολουθώ τένις λόγω Φέντερερ"

Juventus' Paulo Dybala controls the ball during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus' Paulo Dybala controls the ball during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε, στην αγάπη του για το τένις που εν πολλοίς οφείλεται στον Ρότζερ Φέντερερ. Τι ανέφερε για τον Ράφα Ναδάλ.

Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε, στην αγάπη του για το τένις που εν πολλοίς οφείλεται στον "Βασιλιά" του αθλήματος, Ρότζερ Φέντερερ.

"Στο σπίτι μου στην Αργεντινή, η τηλεόραση έδειχνε συνέχεια αθλητικά και μπορώ να πω πως, μετά το ποδόσφαιρο, το άθλημα που βλέπαμε περισσότερο ήταν το τένις".

"Έχω μεγάλο θαυμασμό και εκτίμηση προς το τένις. Φυσικά λάτρεψα το στιλ τένις του Ρότζερ Φέντερερ. Νομίζω ότι για τους περισσότερους ανθρώπους ο Φέντερερ είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς στο τένις. Πάντα προσπαθώ να παρακολουθώ τους αγώνες του, έχει ένα στιλ και μία χάρη που σε κάνουν να θες να του μοιάσεις! Μπορώ να πω ότι αγαπώ το τένις εξαιτίας του".

Ο Ντιμπάλα είπε μερικά πολύ καλά λόγια και για τον Ράφα Ναδάλ.

"Δεν έδωσε καμία ευκαιρία στον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Ρολάν Γκαρός. Άξιζε τον τίτλο όσο τίποτα άλλο. Έχει φτάσει τα 13 Ρολάν Γκαρός και ισοφάρισε τα 20 Slams του Φέντερερ. Τα λόγια είναι περιττά" ανέφερε.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ