ΤΕΝΙΣ

Ντεμπούτο για Πέτρο Τσιτσιπά στη Μασσαλία

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του DAVIS CUP 2019
Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του DAVIS CUP 2019 EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά (09/03, 19.00) σε τουρνουά του ATP Tour και στον 1ο γύρο του Open 13 Provence της Μασσαλίας θα αντιμετωπίσει τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα κάνει την Τρίτη (09/03), το ντεμπούτο του σε κυρίως ταμπλό ΑΤΡ διοργάνωσης, αγωνιζόμενος στον 1ο γύρο του Open 13 Provence της Μασσαλίας, κόντρα στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, Νο970 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, αποδέχθηκε την Wild Card των διοργανωτών του 250αριου τουρνουά της Γαλλίας και θα ριχτεί στη μάχη ενός τόσο μεγάλου τουρνουά, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Οποιαδήποτε κλήρωση για τον Πέτρο, θα χαρακτηριζόταν δύσκολη, μιας και δεν έχει την εμπειρία σε τέτοιου είδους ματς, κόντρα σε αντιπάλους που αγωνίζονται σε πολύ υψηλότερο επίπεδο.

Πόσο μάλλον αυτήν την κλήρωση, μιας και θα πρέπει να αντιμετωπίσει το Νο52 του κόσμου, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα. Ο 21χρονος Ισπανός, είναι από τα ανερχόμενα αστέρια του Tour και έχει προφανώς τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

Οι δυο τους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους περίπου στις 19:00GR, στο προτελευταίο ματς του προγράμματος. Αμέσως μετά από τον αγώνα του Πέτρου με τον Φοκίνα, θα παίξει ο Λούκας Πούιγ με τον Άλεξ Μόλκαν.

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 2ο γύρο.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ