ATP

Νέος τραυματισμός και τέλος η σεζόν για Ζβέρεφ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Κάρλος Αλκαράθ στο Roland Garros
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Κάρλος Αλκαράθ στο Roland Garros 2022 AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχει υποστεί οστικό οίδημα στο δεξί πόδι και όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί ξανά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, αν και προπονούνταν κανονικά τις τελευταίες ημέρες για να αγωνιστεί στους αγώνες της εθνικής Γερμανίας για το Davis Cup, ξαφνικά ένιωσε πολύ έντονο πόνο στο πόδι και τελικά απέσυρε τη συμμετοχή του από τα επόμενα τουρνουά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με γερμανικά δημοσιεύματα, ο 25χρονος και Νο5 τενίστας του κόσμου, αποφάσισε να βάλει ολοκληρωτικά τέλος στην πολύ δύσκολη, φετινή σεζόν του, ώστε να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει 100% έτοιμος, το 2023.

Πάντως, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο τραυματισμός δεν έχει να κάνει με αυτόν που είχε υποστεί στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια του Roland Garros. Πιο συγκεκριμένα, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, αυτές έδειξαν ότι έχει αποκομίσει οστικό οίδημα.

“Ήταν ένα σοκ το χθεσινό. Πονάω πάρα πολύ και δεν θα αγωνιστώ στους αγώνες του Davis Cup. Θα πάρει εβδομάδες ή μπορεί και μήνες, για να αναρρώσω ολοκληρωτικά. Δεν είναι θέμα ημερών”, δήλωσε ο Ζβέρεφ από το Αμβούργο.

ΠΗΓΗ: TENNIS24

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ