ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: Στη Βαρκελώνη για ρελάνς

Ο Ράφαελ Ναδάλ πανηγυρίζει κερδισμένο πόντο απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά στο ATP Finals 2020
Ο Ράφαελ Ναδάλ πανηγυρίζει κερδισμένο πόντο στο ATP Finals 2020 Ⓒ 2020 FRANK AUGSTEIN / ASSOCIATED PRESS

Μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters από τον εκπληκτικό Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Ράφαελ Ναδάλ ταξιδεύει απευθείας για τη Βαρκελώνη.

Μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters από τον εκπληκτικό Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Ράφαελ Ναδάλ ταξιδεύει απευθείας για τη Βαρκελώνη όπου θα πάρει μέρος σε ένα από τα αγαπημένα του τουρνουά στο ATP Tour, στο ιστορικό κλαμπ της Ισπανικής μεγαλούπολης, Real Club de Tenis Barcelona-1899.

Το Barcelona Open θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (19/04) με τη συμμετοχή του κορυφαίου τενίστα όλων των εποχών αλλά και άλλων σπουδαίων ονομάτων του ανδρικού τένις όπως οι Τσιτσιπάς, Σβάρτσμαν, Σαποβάλοφ, Αλιασίμ, Σίνερ, Νισικόρι, Κύργιος, Μουσέτι και Αλκαράζ.

Ο Ράφαελ Ναδάλ έχει 11 τίτλους στο τουρνουά της πατρίδας του (2005-09, 2011-13, 2016-18) με μόλις 4 ήττες σε 65 αγώνες που έχει δώσει (61-4).

H κλήρωση για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη 13:00GR στις εγκαταστάσεις του τουρνουά.

Τελευταίος πρωταθλητής στη διοργάνωση του 2019 ήταν ο Ντόμινικ Τιμ ο οποίος είχε αποκλείσει τον Ναδάλ στα ημιτελικά και στον τελικό κέρδισε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ