ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Ναδάλ: "Σκεφτόμουν πως δεν θα τελειώσω το ματς, ελπίζω να είμαι έτοιμος να παίξω κόντρα στον Κύργιο"

Ο Ράφα Ναδάλ μετά τη νίκη του επί του Φριτζ | 6 Ιουλίου 2022
Ο Ράφα Ναδάλ μετά τη νίκη του επί του Φριτζ | 6 Ιουλίου 2022 © 2022 AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Ράφα Ναδάλ υποστήριξε μετά τη νίκη του επί του Φριτζ πως υπήρχαν στιγμές που σκέφτηκε πως δεν θα καταφέρει να τελειώσει το παιχνίδι και τόνισε πως ακόμα δεν ξέρει αν θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στον Κύργιο.

Ο Ράφα Ναδάλ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε του Φριτζ με 3-2 σετ, πέρασε στον ημιτελικό του Wimbledon όπου θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο και σε δηλώσεις του μέσα από το κορτ σημείωσε πως υπήρχαν στιγμές που σκέφτηκε πως δεν θα καταφέρει να τελειώσει το παιχνίδι με τον Φριτζ ενώ τόνισε πως ακόμα δεν ξέρει αν θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στον Κύργιο.

"Ειλικρινά λατρεύω να παίζω τέτοια ματς. Δεν ξέρω πως τα κατάφερα. Είχα ένα σκληρό απόγευμα απέναντι σε έναν εξαιρετικό παίκτη. Το σώμα είναι εντάξει. Κάτι συμβαίνει στο σημείο που έχω τους πόνους και δεν ξέρω τι είναι. Έπρεπε να σερβίρω διαφορετικά ώστε να μην με ενοχλεί. Για πολλές στιγμές σκεφτόμουν ότι δεν θα καταφέρω να τελειώσω το ματς, όμως η ενέργεια στο γήπεδο ήταν το κάτι άλλο"

Για τον τελικό με τον Φέντερερ που έγινε σαν και σήμερα πριν 14 χρόνια:

"Εχει περάσει καιρός, αλλά δεν γίνεται να μην θυμάμαι τον τελικό με τον Ρότζερ. Εχουμε πολλές ιδιαίτερες στιγμές στην καριέρα μας εδώ σε αυτό το γήπεδο. Για μένα το να πάω πίσω στο 2008 θα μου φαινόταν απίστευτο το 2022 να φτάνω στα ημιτελικά".

Για την αναμέτρηση με τον Κύργιο: "Ελπίζω να είμαι έτοιμος να παίξω. Ο Νικ είναι σπουδαίος παίκτης και έχει εξαιρετικό τουρνουά εδώ".

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ WIMBLEDON ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ