ΝΑΔΑΛ

Ναδάλ για Φέντερερ: "Είναι τιμή να είμαι μέρος της εποχής του"

Ναδάλ για Φέντερερ: "Είναι τιμή να είμαι μέρος της εποχής του"
@ 2020 HALDEN KROG / ASSOCIATED PRESS

Ο Ρότζερ έντερερ ήταν από τους πρώτους που συνεχάρη τον θριαμβευτή του φετινού Australian Open, Ράφα Ναδάλ, κάτι που δεν άφησε ασυγκίνητο τον Ισπανό τενίστα.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν από τους πρώτους που συνεχάρη τον θριαμβευτή του φετινού Australian Open, Ράφα Ναδάλ, ο οποίος κατέκτησε το 21ο Grand Slam στη Μελβούρνη μετά από έναν επικό τελικό 5,5 ωρών κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ελβετός και πρώην Νο1 του κόσμου αποκάλεσε τον 35χρονο Ισπανό “έμπνευση” κάτι που δεν άφησε ασυγκίνητο τον Ράφα Ναδάλ.

"Σημαίνει πολλά για μένα. Έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Κάναμε καταπληκτικά πράγματα μαζί. Για μένα είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέρος της εποχής του", δήλωσε ο Ισπανός και συνέχισε:

"Μαζί απολαύσαμε και ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές στην ιστορία του αθλήματος. Το να λαμβάνω ένα τέτοιο μήνυμα από αυτόν σημαίνει πολλά για μένα. Του εύχομαι να είναι καλά και το ξέρει. Πραγματικά ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε ξανά μαζί σε μεγάλα τουρνουά".

Ο Ναδάλ, όπως δήλωσε, αισθάνεται τυχερός που παίζει στην ίδια εποχή με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να “υποκλίνεται” με τη σειρά του με δική του ανάρτηση στα social media για τη μεγάλο επίτευγμα του Ισπανού.

“Στο τέλος της ημέρας είναι απλώς ένα παιχνίδι. Κατά κάποιο τρόπο πετύχαμε περισσότερα από όσα ονειρευόμασταν όταν ήμασταν παιδιά”, είπε ο Ναδάλ.

“Δεν έχει τόση σημασία αν ο ένας έχει 21, ο άλλος 20 ή κάποιος άλλος τελειώσει με 23 Grand Slam. Πιστεύω ότι κάναμε πολύ σημαντικά πράγματα για το άθλημά μας, πετύχαμε τα όνειρά μας και το απολαμβάνουμε. Νιώθω τυχερός που είμαι μέρος αυτής της εποχής που ήταν ιδιαίτερη για το άθλημά μας".

Πηγή: tennis24

TAGS ΝΑΔΑΛ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ