ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: Eκτός Ρότερνταμ λόγω τραυματισμού

Ο Ναδάλ απέναντι στον Φονίνι στη φάση των 16 του Australian Open.
Ο Ναδάλ απέναντι στον Φονίνι © 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Το πρόβλημα τραυματισμού του Ραφαέλ Ναδάλ στην πλάτη επέστρεψε και ο Ισπανός τενίστας αναγκάστηκε να αποσύρει την συμμετοχή του από το τουρνουά του Ρότερνταμ.

Ο Ράφαελ Ναδάλ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Αυστραλία, στο ξεκίνημα της σεζόν και γι'αυτό δεν είχε αγωνιστεί στο ATP Cup με την Ισπανία.

Αν και έπαιξε στο Australian Open, ο 34χρονος Ισπανός έδειξε να έχει περιορισμένες δυνατότητες κι αυτό φάνηκε καλύτερα στον συγκλονιστικό προημιτελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά όπου ο Έλληνας τενίστας έγινε μόλις ο 2ος που καταφέρνει να κερδίσει τον Ράφα, όντας πίσω με 0-2 στα σετ, σε Grand Slam τουρνουά.

Αυτό το πρόβλημα στην πλάτη, φαίνεται να συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος με story στο Instagram ανακοίνωσε ότι δεν θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ για το ABN AMRO World Tennis Tournament την επόμενη εβδομάδα.

"Είμαι πολύ λυπημενος που πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Ρότερνταμ. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, είχα κάποια προβλήματα στην πλάτη στην Αυστραλία που ξεκίνησαν στην Αδελαϊδα και συνεχίστηκαν στη Μελβούρνη.

Βρήκαμε μια προσωρινή λύση που μου επέτρεψε να παίζω χωρίς πόντο στη 2η εβδομάδα του τουρνουά. Μόλις επέστρεψα στην Ισπανία, επισκέφτηκα τον γιατρό μου και μαζί με την ομάδα μου αποφασίσαμε να μην παίξω την ερχόμενη εβδομάδα.

Ανυπομονούσα να επιστρέψω στο Ρότερνταμ και την Ολλανδία καθώς είχα πολύ καιρό να παίξω εκεί και έμοιαζε ότι ήταν τέλεια συγκυρία φέτος. Ελπίζω να καταφέρω να παίξω ξανά εκεί το συντομότερο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

Ο 34χρονος, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές στο indoor τουρνουά της Ολλανδικής μεγαλούπολης, με τελευταία του συμμετοχή το 2009 όπου έχασε στον τελικό από τον Άντι Μάρει με 6-3, 4-6, 6-0.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ