ATP FINALS

Ναδάλ: "Έχω την άποψή μου για την επιφάνεια του ATP Finals"

O Ναδάλ είναι σκεπτικός κατά τη διάρκεια ενός αγώνα
O Ναδάλ είναι σκεπτικός κατα τη διάρκεια ενός αγώνα AP PHOTOS

Κατά το παρελθόν, ο Ράφαελ Ναδάλ έχει εκφράσει το παράπονό του σχετικά με την επιφάνεια διεξαγωγής του τελευταίου τουρνουά της σεζόν το οποίο έχει καθιερωθεί να διοργανώνεται σε indoor hard court.

Ο Ισπανός πιστεύει ότι το συγκεκριμένο τουρνουά που φιλοξενεί τους "8" καλύτερους τενίστες της σεζόν, με βάση τα αποτελέσματά τους σε όλες τις επιφάνειες κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα έπρεπε να διεξάγεται και σε άλλες επιφάνειες.

Μετά την ήττα από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης, ο Ράφα δεν θέλησε να σχολιάσει ξανά αυτό το θέμα, μένοντας στο γεγονός ότι απλά δεν ήταν καλός στις κρίσιμες στιγμές της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό και να χάσει την ευκαιρία να προσθέσει στη συλλογή του το μοναδικό μεγάλο τουρνουά που λείπει από την τροπαιοθήκη του.

"Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για την επιφάνεια του ATP Finals. Έχω την προσωπική μου άποψη σε αυτό αλλά πρέπει να δεχθώ την υπάρχουσα κατάσταση. Έφτασα στα ημιτελικά, έχοντας τις ευκαιρίες μου να προχωρήσω πιο μακριά. Δεν έπαιξα καλά σε συγκεκριμένες στιγμές του αγώνα. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία αυτή τη στιγμή" είπε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

Ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα, έχει προκριθεί 16 συνεχόμενες φορές στο μεγάλο φινάλε, έχοντας όμως 10 συμμετοχές κι αυτό γιατί σε αρκετές περιπτώσεις η σωματική του κατάσταση δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί.

Το 2010 και το 2013 αγωνίστηκε στον τελικό της διοργάνωσης, γνωρίζοντας ήττες από τους Φέντερερ και Τζόκοβιτς αντίστοιχα.

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ