ΝΑΔΑΛ

Ναδάλ: "Δεν πίστευα ότι θα έχω ευκαιρία να κερδίσω έναν τίτλο εδώ"

Ο Ραφά Ναδάλ πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του Australian Open
Ο Ραφά Ναδάλ πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του Australian Open @ 2022 MARK BAKER / AP IMAGES

Ο Ράφαελ Ναδάλ δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τη νίκη του επί του Μπερετίνι ότι δεν περιμένει να έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει άλλον ένα τίτλο στο Australian Open.

Ο Ράφαελ Ναδάλ σε δηλώσεις του στο court αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ματέο Μπερετίνι, στην οποία επικράτησε με 3-1 και προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν περίμενε να διεκδικήσει άλλον έναν τίτλο στο Αυστραλιανό τουρνουά.

Παράλληλα τόνισε ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο τι θα κάνει στο συγκεκριμένο τουρνουά και όχι το ρεκόρ με τις κατακτήσεις grand slam. Ο Ισπανός τενίστας περιμένει τον νικητή του ζευγαριού, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος θα διεξαχθεί στις 10:30 (Eurosport 1 και Live SPORT24).

Για το ματς: "Τα πρώτα δύο σετ ήταν από τα καλύτερα που έχω παίξει εδώ και καιρό. Ηξερα ότι απέναντι στον Ματέο που είναι εξαιρετικός παίκτης, πρέπει να υποφέρω και να ιδρώσω για να κερδίσω.

Έπαιξε καλά στο τρίτο σετ και ήξερα ότι στο 4ο έπρεπε να κλείσω το ματς. Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η πρόκριση. Ξύπνησα καλύτερα από κάθε άλλη φορά σήμερα. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες με την ζέστη, αλλά σήμερα ήταν πιο καλές"

Τέλος για το αν έχει στο μυαλό του το ρεκόρ με τις κατακτήσεις grand slam: "Εστιάζω στο τι θα κάνω εδώ (και όχι στο ρεκόρ των 21 τίτλων σε grand slam). Είχα τραυματισμούς στην καριέρα μου, έχω παίξει σπουδαίους τελικούς με Ρότζερ, με Νόβακ και άλλους μεγάλους αθλητές. Είχα την τύχη να κερδίσω εδώ το 2009 και δεν πίστευα ότι θα έχω κι άλλη ευκαιρία να διεκδικήσω έναν τίτλο εδώ".

TAGS ΝΑΔΑΛ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ