ΤΕΝΙΣ

Monte Carlo Masters: Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Γκαρίν με φόντο τα προημιτελικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει την μπάλα κόντρα στο Σονέγο για το Miami Open.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει την μπάλα κόντρα στο Σονέγο © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στη δράση του μονού στο Monte Carlo Masters αντιμετωπίζοντας τον επικίνδυνο Κρίστιαν Γκαρίν (15/04, 12μ.)ένα βήμα πριν τα προημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει με μόνο στόχο την πρόκριση στον προημιτελικό του Masters στο Μόντε Κάρλο. Ο 22χρονος πρωταθλητής, μετά την εξαιρετική πρεμιέρα που είχε κόντρα στον Ασλάν Καράτσεφ, ρίχνεται στη μάχη του 3ου γύρου της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Χιλιανό Κρίστιαν Γκαρίν (12:00, Cosmote Sports 6).

Οι δυο τους ήρθαν αντιμέτωποι και στον 2ο γύρο του διπλού της διοργάνωσης με τον Γκαρίν (με συμπαίκτη τον Πέγια) να κερδίζει τη μάχη αυτή κόντρα στο δίδυμο του Πέτρου και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ήρθε, όμως, η ώρα για εκδίκηση. Το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον Στέφανο καθώς ο Γκαρίν είναι ένας εξαιρετικός τενίστας στο χώμα ενώ δυσκόλεψε πάρα πολύ τον Τσιτσιπά στη μοναδική αναμέτρηση που έδωσαν στο τουρ, στα ημιτελικά του Αμβούργου (2-1 ο Στεφ).

Ο αντίπαλος του Στέφανου (ή του Γκαρίν) στα προημιτελικά θα προκύψει από το πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα κόντρα στον Λούκας Πούιγ που αγωνίζονται την ίδια ώρα.

Η μέρα του 3ου γύρου της διοργάνωσης φέρνει όλα τα κορυφαία ονόματα στο κορτ με μερικά πολύ σπουδαία ματς.

Ο 11 φορές πρωταθλητής, Ράφα Ναδάλ παίζει κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (15:00). O Ναδάλ έχει ισοπεδώσει πάντως τον Βούλγαρο στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους έχοντας το εκπληκτικό 13-1 ενώ δεν έχει χάσει ποτέ από τον Ντίμι στο χώμα.

Λίγο νωρίτερα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς (13:30 GR) αγωνίζεται κόντρα στον Νταν Έβανς για πρώτη φορά στο τουρ(!) με τον Βρετανό να έχει κλέψει την παράσταση με δύο σπουδαίες νίκες επί των Λάγιοβιτς και Χουρκάτς!

Σε άλλα ματς του 3ου γύρου ξεχωρίζουν τα ντέρμπι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Νταβίντ Γκοφάν (13:30) αλλά και το μεγάλο ντέρμπι του Αντρέι Ρούμπλεφ κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ στις 16:30.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ