ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Monte Carlo Masters: Καμία ανησυχία για τη συμμετοχή του Ναδάλ

Ο Ναδάλ απέναντι στον Φονίνι στη φάση των 16 του Australian Open.
Ο Ναδάλ απέναντι στον Φονίνι © 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Ραφαέλ Ναδάλ είχε προπονηθεί τις προηγούμενες μέρες μαζί με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊο και δεν παίξει στο Masters του Μόντε Κάρλο αλλά ο Ισπανός δεν θεωρήθηκε κοντινή επαφή και θα πάρει κανονικά μέρος στη διοργάνωση.

Η είδηση της αναγκαστικής απόσυρσης του Ντανίλ Μεντβέντεφ από το Masters του Μόντε Κάρλο λόγω του γεγονότος ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19 έφερε έντονες ανησυχίες και για τη συμμετοχή του 11 φορές πρωταθλητή στο Μονακό, Ραφαέλ Ναδάλ.

Και αυτό γιατί οι δυο τους προπονήθηκαν μαζί πριν μερικές μέρες στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης, συνεπώς, θα μπορούσε να θεωρηθεί "κοντινή επαφή" του Μεντβέντεφ με κίνδυνο να χάσει τη δυνατότητα συμμετοχής στο τουρνουά.

Κάτι τέτοιο πάντως δεν έχει συμβεί.

Ο θρύλος του παγκόσμιου τένις προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη στο Μόντε Κάρλο, πράγμα αδύνατον να συμβεί αν θεωρούνταν κοντινή επαφή του 25χρονου Ρώσου.

Τέλος καλό όλα καλά για τον Ράφα που ξεκινά την "καμπάνια" του με στόχο το 12ο τρόπαιο στο Μονακό κόντρα στον Φεντερίκο Ντελμπόνις την Τετάρτη!.

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ