ΤΕΝΙΣ

Monte Carlo Masters: Η ώρα των Ναδάλ και Τζόκοβιτς

O Nόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του Australian Open 2021
O Nόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του Australian Open 2021 @ 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ κάνουν τη μεγάλη επανεμφάνισή τους στο τουρ την Τετάρτη στο Monte Carlo Masters δίνοντας με την παρουσία τους άλλο "αέρα" στο δεύτερο Masters της σεζόν!

Επιτέλους, οι δύο θρύλοι του παγκόσμιου τένις επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μιας και δεν αγωνίστηκαν, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, καθόλου μετά το πέρας του Αυστραλιανού Όπεν στα τέλη Φλεβάρη ενώ απουσίασαν από το Miami Masters μεταξύ άλλων.

Ο Ράφα πέρασε μια μικρή τρομάρα μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον οποίο προπονήθηκε πριν μερικές μέρες, αλλά τελικά θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα σε έναν πολύ έμπειρο τενίστα από τον οποίο πάντως δεν έχει χάσει ούτε σετ στην καριέρα του!

Μιλάμε για τον Φεντερίκο Ντελμπόνις (15:30 GR) με τον οποίο ο Ναδάλ έχει παίξει τέσσερις φορές στο παρελθόν έχοντας το απόλυτο των νικών.

Η νίκη για τον 34χρονο Ισπανό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη με τα τρομακτικά ποσοστά επιτυχίας που έχει στο χώμα, μένει όμως να δούμε το επίπεδο της εμφάνισης του στο πρώτο του φετινό ματς στην αγαπημένη του επιφάνεια!

Νωρίτερα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δίνει το δικό του ντεμπούτο στο χώμα (13:30 GR) σε ένα όχι και τόσο εύκολο θεωρητικά ματς.

Και αυτό διότι παίζει με τον καλύτερο τενίστα στον κόσμο κάτω των 20 ετών, τον φιναλίστ του Μαϊάμι Γιανίκ Σίνερ στην πρώτη του ever αναμέτρηση κόντρα στον νεαρό Ιταλό.

Ο Νόλε σπάνια αποτυγχάνει την πρόκριση ακόμα και σε πρεμιέρες του στο χώμα, ωστόσο, έχει ένα δυνατό τεστ με το καλημέρα της διοργάνωσης και η αγωνιστική του ετοιμότητα θα πρέπει να είναι σε καλά επίπεδα ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Όλοι οι κορυφαίοι seeders (με εξαίρεση τον αναγκαστικά απόντα Μεντβέντεφ) δίνουν το πρώτο τους ματς την Τετάρτη με τον Αντρέι Ρούμπλεφ να παίζει κόντρα στον Σαλβατόρε Καρούζο (12:00 GR) και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να έχει πολύ επικίνδυνο ματς κόντρα στον τροπαιούχο στη Σαρδηνία, Λορέντσο Σόνεγκο (17:00 GR) που πέτυχε σπουδαία νίκη στον 1ο γύρο κόντρα στον Φούτσοβιτς. Σβάρτσμαν-Ρουντ (13:30 GR) και Έβανς-Χουρκάτς (15:30 GR) αναμένονται να προσφέρουν συναρπαστικά ματς!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ