AUSTRALIAN OPEN

Μεντβέντεφ: "Αισθάνομαι όπως ο Ναδάλ μετά τον τελικό του 2019"


Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο φινάλε του τελικού του Australian Open 2021 που βρήκε νικητή τον Σέρβο
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο φινάλε του τελικού του Australian Open 2021 που βρήκε νικητή τον Σέρβο Ⓒ 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μίλησε σε μέσο της χώρας του, για τον παρθενικό του τελικό στο Αυστραλιανό Όπεν και σύγκρινε την εμφάνιση του Νόβακ Τζόκοβιτς, με αυτήν που είχε κάνει το 2019 στον τελικό της Μελβούρνης.

Σε μέσο της χώρας του μίλησε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (μετά την ήττα από τον Τζόκοβιτς με 3-0 σετ), για τον τελικό του Australian Open, ενώ σύγκρινε την εμφάνιση του Νόβακ Τζόκοβιτς με αυτή του τελικού της Μελβούρνης το 2019.

Τότε, ο Σέρβος είχε επικρατήσει με 3-0 σετ του Ράφαελ Ναδάλ και ο Μεντβέντεφ βρήκε την πιο ταιριαστή παρομοίωση για να περιγράψει το πώς μπορεί να αισθάνεται τώρα, μετά τον χαμένο τελικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσος, Νο3 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, θεωρεί πως κάπως όπως αισθάνεται τώρα, αισθάνθηκε και ο Ναδάλ μετά την ήττα του στον τελικό του 2019.

Επίσης, ο Μεντβέντεφ, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Τζόκοβιτς ως τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

"Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω παίξει ποτέ. Έχω αντιμετωπίσει τους Big-3 και είναι τρομεροί. Όταν είναι στην μέρα τους, είναι απλά οι καλύτεροι όλων των εποχών", είπε αρχικά.
Για να συνεχίσει: "Νομίζω, ότι αισθάνομαι όπως αισθανόταν και ο Ράφα το 2019, μετά τον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν".

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2021 Andy Brownbill/Associated Press

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ