MIAMI OPEN

Μαζί και στο Μαϊάμι οι Τσιτσιπάς - Λόπεζ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεζ κρατούν το τρόπαιο το τουρνουά στο Ακαπούλκο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεζ κρατούν το τρόπαιο το τουρνουά στο Ακαπούλκο © 2022 EDUARDO VERDUGO / AP IMAGES

Μετά το Ακαπούλκο και το Indian Wells, το δυνατό δίδυμο του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φελιθιάνο Λόπεζ, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και στο Miami Open.

Μετά το Ακαπούλκο και το Indian Wells, το δυνατό δίδυμο του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φελιθιάνο Λόπεζ, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και στο Miami Open που ξεκινάει στις 23 Μαρτίου στη Φλόριντα.

Το Ελληνοισπανικό δίδυμο δέχθηκε wild card των διοργανωτών και σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Καζάκους, Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Αντρέι Γκολουμπέφ.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα τεθεί πιθανότατα αντιμέτωπος με το Νο2 ζευγάρι του ταμπλό, τους Ραμ/Σάλισμπουρι.

Τσιτσιπάς και Λόπεζ προέρχονται από την κατάκτηση του τίτλου στο Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο ενώ στο Indian Wells αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από τους μετέπειτα πρωταθλητής Σοκ/Ίσνερ.

Με wild card στο Μαϊάμι θα αγωνιστούν και οι πρωταθλητές του Australian Open 2022, Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τους Γκονζάλεζ/Μολτένι.

Πηγή: Tennis24

TAGS MIAMI OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ