ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Θέλει να νικήσει την Μουγκουρούθα, όπως στο Άμπου Ντάμπι

H Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια αναμέτρησής της με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς
H Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια αναμέτρησής της με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς Ⓒ 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη έχει μπροστά της μια σπουδαία πρόκληση, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου και νυν Νο16, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του δυνατού Qatar Open της Ντόχα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα τεθεί αντιμέτωπη με την πολύπειρη Ισπανίδα για δεύτερη φορά φέτος, μιας και είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους στις αρχές της σεζόν, όταν η Μαρία είχε πανηγυρίσει straight sets νίκη στον 2ο γύρο του Άμπου Ντάμπι.

Μετά τις 18:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 8 HD) αναμένεται να ξεκινήσει το σπουδαίο ντέρμπι της 25χρονης Ελληνίδας με την Μουγκουρούθα, μιας και τοποθετήθηκε από τους διοργανωτές στο τέλος της βραδιάς, ως το τελευταίο -και πιο εμπορικό- παιχνίδι της ημέρας στο Κατάρ.

Όχι ότι οι υπόλοιποι αγώνες της Πέμπτης δεν έχουν ενδιαφέρον. Κάθε άλλο μάλιστα. Το πρόγραμμα άρχισε στις 13:30 ώρα Ελλάδας με την δοκιμασία της Πέτρα Κβίτοβα κόντρα στην φορμαρισμένη Ανέτ Κονταβέιτ.

Περίπου στις 15:00 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της Καρολίνα Πλίσκοβα με την Τζέσικα Πέγκουλα, ενώ πριν το ματς της Σάκκαρη με τη Μουγκουρούθα, θα διεξαχθεί (17:00 ώρα Ελλάδας) το ντέρμπι της Βικτόρια Αζαρένκα με την Ελίνα Σβιτόλινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή: Tennis24

Photo Credits: ⓒ 2021 Andy Brownbill/Associated Press

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ