WIMBLEDON

Marca: "Θλάση 7 χιλιοστών στους κοιλιακούς ο Ναδάλ"

Ο Ραφαέλ Ναδάλ στον προημιτελικό με τον Τέιλορ Φρίτς στο Wimbledon
Ο Ραφαέλ Ναδάλ στον προημιτελικό με τον Τέιλορ Φρίτς © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η ισπανική "Marca" ανέφερε ότι ο Ραφά Ναδάλ έχει υποστεί θλάση 7 χιλιοστών στους κοιλιακούς όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έκανε.

Η ισπανική "Marca" ανέφερε ότι ο Ραφά Ναδάλ έχει υποστεί θλάση 7 χιλιοστών στους κοιλιακούς όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έκανε ο 36χρονος στο Λονδίνο την Πέμπτη (7/7).

Ο Ναδάλ είχε έντονες ενοχλήσεις στον προημιτελικό με τον Τέιλορ Φριτς, ενώ μάλιστα κάλεσε ιατρικό τάιμ άουτ, την ίδια ώρα που στο box του του έκαναν νοήματα να εγκαταλείψει την αναμέτρηση.

Παρά το γεγονός αυτό και πάντα σύμφωνα με την Marca ο Ναδάλ θέλει να αγωνιστεί στον ημιτελικό απέναντι στον Νικ Κύργιο, αν και ο Ισπανός καθυστέρησε αρκετά στη σημερινή προπόνηση, ωστόσο κατάφερε να ξεκινήσει με χαλαρά forehand και backhand.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ναδάλ θα παίξει κάτω από παρόμοιες συνθήκες, καθώς το 2019 στο US Open αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα όπου και αγωνίστηκε στον ημιτελικό απέναντι στον Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο.

Μένει να δούμε το πως θα ολοκληρωθεί η προπόνηση του Ισπανού και τι θα πει ο ίδιος αργότερα για το θέμα του τραυματισμού του.

Πηγή: tennis24

TAGS WIMBLEDON ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ