MADRID OPEN

Madrid Open: Πιστός στο ραντεβού του ο Ναδάλ

Ο Ναδάλ πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Αλεξέι Ποπίριν στο Madrid Open
Ο Ναδάλ πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Αλεξέι Ποπίριν Ⓒ 2021 PAUL WHITE/ASSOCIATED PRESS

Ράφα Ναδάλ πανηγύρισε την 8η συνεχόμενη πρόκρισή του στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open, νικώντας στα δυο σετ τον 21χρονο Αυστραλό, Αλεξέι Ποπίριν.

Ο Ράφαελ Ναδάλ έκανε ακόμη ένα άψογο παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και πέρασε στους "8" καλύτερους του Madrid Open, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντάνιελ Έβανς.

Μετά από μια ώρα και 20 λεπτά αγώνα, ο Ναδάλ απέκλεισε τον Ποπίριν με 6-3, 6-3, συνεχίζοντας το σερί νικών του στη χωμάτινη επιφάνεια. Πλέον, έφτασε τις επτά συνεχόμενες, από την έναρξη του Barcelona Open κι έπειτα.

Ο Ναδάλ εκμεταλλεύτηκε τα κάκιστα ποσοστά του Ποπίριν πίσω από το 2ο σερβίς του και τον "πλήγωσε" ανεπανόρθωτα εκεί, κάνοντας τέσσερα breaks στο ματς (4/6).

Μόλις 7/23 πόντους κέρδισε ο 23χρονος πίσω από το 2ο σερβίς του και είδε τον Ράφα να τον τιμωρεί στη μοναδική παραφωνία του παιχνιδιού του.

Ο Αυστραλός, Νο76 τενίστας στον κόσμο, δεν έκανε άσχημο ματς, μάλιστα κέρδισε 18/55 πόντους στο σερβίς του Ναδάλ και του έκανε και ένα break στο εναρκτήριο σετ, όμως δεν είχε τις λύσεις στις επιστροφές του "King of Clay", ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Αυτήν ήταν η 15η πρόκριση του Ράφα στα προημιτελικά του Madrid Open, στη 18η παρουσία του στο τουρνουά.

MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2021 Paul White/Associated Press

TAGS MADRID OPEN ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ