ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Laver Cup: Τσιτσιπάς εναντίον Κύργιου στη Βοστώνη

FILE - In this Aug. 3, 2019, file photo, Nick Kyrgios, left, of Australia, and Stefanos Tsitsipas, of Greece, meet at the net after Kyrgios defeated Tsitsipas in a semifinal at the Citi Open tennis tournament in Washington. Tsitsipas sent his tennis mate Kyrgios a special 25th birthday greeting. (AP Photo/Patrick Semansky, File)
FILE - In this Aug. 3, 2019, file photo, Nick Kyrgios, left, of Australia, and Stefanos Tsitsipas, of Greece, meet at the net after Kyrgios defeated Tsitsipas in a semifinal at the Citi Open tennis tournament in Washington. Tsitsipas sent his tennis mate Kyrgios a special 25th birthday greeting. (AP Photo/Patrick Semansky, File) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εκπροσωπώντας την ομάδα της Ευρώπης, θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου (25/09, 20.00) τον Νικ Κύργιο για το Laver Cup.

Το Laver Cup βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την είσοδό του στο τουρνουά εκπροσωπώντας την ομάδα της Ευρώπης.

Το βράδυ του Σαββάτου (25/09, 20.00, τηλεοπτική μετάδοση Eurosport 1, ζωντανά από το SPORT24) ο Στεφ θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο και ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυο τους είναι δεδομένο ότι μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα.

Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση των δύο αθλητών με τον Κύργιο να μετρά δύο νίκες. Η πρώτη ήταν στην Ουάσινγκτον στον ημιτελικό με 6-4, 3-6, 7-6 (7) το 2019 και ακολούθησε ο αγώνας στο πλαίσιο του ATP Cup του 2020 με 7-6 (7), 6-7 (3), 7-6 (5).

Ο 26χρονος Αυστραλός με την αποχή του από τα τουρνουά έχει κατρακυλήσει στο Νο 95 της Παγκόσμιας κατάταξης, σε αντίθεση με τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος είναι στην τρίτη θέση.

Να αναφέρουμε πως η Ευρώπη μετά τα τέσσερα ματς προηγείται 3-1 της μεικτής κόσμου.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ