ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Laver Cup: Ο Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να ανοίξει τη σαμπάνια του στους πανηγυρισμούς της Team Europe

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύεται να ανοίξει τη σαμπάνια κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Team Europe μετά τον θρίαμβο στο Laver Cup επί της Team World
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύεται να ανοίξει τη σαμπάνια κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της Team Europe μετά τον θρίαμβο στο Laver Cup επί της Team World PRINT SCREEN TWITTER: LAVER CUP

Η Team Euope πανηγύρισε τον θρίαμβο επί της Team World στο Laver Cup, ανοίγοντας σαμπάνιες, με τον Στέφανο Τσιτσιπά δυσκολεύεται να ανοίξει τη δική του και να τα παρατάει στη συνέχεια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά με τις σαμπάνιες. Μετά το εμφατικό 14-1, με το οποίο επιβλήθηκε η Team Europe και έκανε το 4 στα 4 στο Laver Cup, οι Ευρωπαίοι πανηγύρισαν έξαλλα τον τίτλο στο TD Garden της Βοστόνης, ανοίγοντας σαμπάνιες για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Όμως, ο Έλληνας τενίστας αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς δυσκολευόταν να ανοίξει τη δική του, όπως φαίνεται και στο σχετικό video, με αποτέλεσμα εν συνεχεία να εγκαταλείψει την προσπάθειά του.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ