ATP

Laver Cup: Ο Μάρεϊ μαζί με Φέντερερ και Ναδάλ στην ομάδα της Ευρώπης

Ο Άντι Μάρεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Άντι Μάρεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 PATRICK SEMANSKY/ AP PHOTO

Ο Άντι Μάρεϊ είναι ο τρίτος παίκτης που επιβεβαιώνεται για την ομάδα της Ευρώπης και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο στο Laver Cup του ερχόμενου Σεπτεμβρίου (23-25) το οποίο θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Ο Άντι Μάρεϊ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο στο Laver Cup του ερχόμενου Σεπτεμβρίου (23-25) το οποίο θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Ο κάτοχος τριών Grand Slam είναι ο τρίτος παίκτης που επιβεβαιώνεται για την ομάδα της Ευρώπης με τους άλλους δύο να είναι οι Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, κάτι που σημαίνει ότι το φετινό τουρνουά γίνεται ιστορικό!

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχουμε τον Άντι στην ομάδα μας". είπε ο αρχηγός της ομάδα της Ευρώπης, Μπιορν Μποργκ. “Είναι ένας αφοσιωμένος παίκτης, μαχητής και ανταγωνιστικός, ο οποίος έχει επανέλθει στην κορυφή του τένις. Θα είναι απίστευτο ατού για εμάς τόσο στα μονά όσο και στα διπλά".

Από την πλευρά του ο Μάρεϊ τόνισε: "Ανυπομονώ να παίξω στο Laver Cup στο Λονδίνο. Μου αρέσει να παίζω ως μέλος μιας ομάδας μέσα σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ τόσο με τον Ρότζερ, όσο και με τον Ράφα για την ομάδα της Ευρώπης".

Η Team Europe παραμένει αήττητη στα τέσσερα χρόνια ζωής της διοργάνωσης, απέναντι σε αυτή της Team World, η οποία με τη σειρά έχει ήδη επιβεβαιώσει τους Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, Τέιλορ Φριτς και Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ