ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Κύργιος: "Το 2019 ο ατζέντης μου με έβγαλε από μία παμπ στις 04:00 γιατί έπαιζα με τον Ναδάλ την επομένη"

Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon
Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon © 2022 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε ότι το 2019 χρειάστηκε να τον αναγκάσει ο ατζέντης του να φύγει από μία παμπ στις 04:00 τα ξημερώματα, καθώς την επόμενη ημέρα αγωνιζόταν στον δεύτερο γύρο του Wimbledon κόντρα στον Ράφα Ναδάλ.

Ο Νίκ Κύργιος (Νο40) επικράτησε 3-2 σετ επί του Μπράντον Νακασίμα (Νο56) στους "16" του Wimbledon και προκρίθηκε σε προημιτελικά Grand Slam μετά το 2014.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, που βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο λόγω της κόντρας του με τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο5), υποστήριξε πως πλέον έχει ωριμάσει, τονίζοντας πως η νίκη απέναντι στον Νακασίμα δεν ήταν τυχαία.

Στο πλαίσιο αυτό ο Κύργιος αποκάλυψε πως το 2019 αντιμετώπιζε τον Ράφαελ Ναδάλ στο Wimbledon και διεκδικούσε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο. Το προηγούμενο βράδυ του αγώνα ωστόσο, ο νούμερο 40 στον κόσμο δεν ξεκουραζόταν όπως είθισται, αλλά διασκέδαζε σε μία παμπ.

Χρειάστηκε μάλιστα, να επέμβει ο μάνατζέρ του, ο οποίος τον ανάγκασε να φύγει στις 04:00 τα ξημερώματα πριν τον αγώνα.

"Νιώθω ότι έχω περάσει τόσα πολλά. Αισθάνομαι ότι είμαι σε θέση να παραμείνω πιο συγκρατημένος. Το 2019 ο ατζέντης μου έπρεπε να έρθει για να με αναγκάσει να βγω από μια παμπ στις 4 το πρωί για να παίξω με τον Ναδάλ, στον δεύτερο γύρο στο Wimbledon Έχω κάνει πολύ δρόμο από τότε, αυτό είναι σίγουρο", τόνισε ο Ελληνοαυστραλός.

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ WIMBLEDON ATP ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ