VIRAL

Κύργιος: Η κοπέλα του αποκάλυψε το "σχέδιό" του για να την προσεγγίσει

Ο Νικ Κύργιος με τη σύντροφό του, Κοστίν Χατζηπουργανής
Ο Νικ Κύργιος με τη σύντροφό του, Κοστίν Χατζηπουργανής PRINT SCREEN INSTAGRAM

Το πώς γνωρίστηκε με τον Νικ Κύργιο αποκάλυψε η σύντροφός του, Κοστίν Χατζηπουργανής, η οποία απάντησε σε ερώτηση που της έκανε χρήστης του Instagram, εξηγώντας πως ο Ελληνοαυστραλός τενίστας προφασίστηκε ότι ήθελε να αγοράσει έναν καθρέφτη από εκείνη.

Μπορεί οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης να κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό ανδρών του Australian Open, ωστόσο η εντυπωσιακή σύντροφος του πρώτου ήταν μία από τις παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση στη Μελβούρνη.

Η 21χρονη Κοστίν Χατζηπουργανής ήταν εκείνη που έχει "κλέψει" την καρδιά του Ελληνοαυστραλού τενίστα λίγο μετά τον χωρισμό του από την Κιάρα Πάσσαρη.

Μάλιστα, η Χατζηπουργανής αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έπειτα από σχετική ερώτηση που της έγινε το πώς την προσέγγισε ο Κύργιος, ο οποίος την γνώρισε με την πρόφαση πως ήθελε να αγοράσει έναν καθρέφτη από τη συλλογή της.

Το Instagram story της συντρόφου του Νικ Κύργιο για το πώς την προσέγγισε
Το Instagram story της συντρόφου του Νικ Κύργιο για το πώς την προσέγγισε PRINT SCREEN INSTAGRAM


"Λοιπόν, προφανώς σκρόλαρε στο Instagram και είδε μία ανάρτηση στον επαγγελματικό μου λογαριασμό (μία selfie μου σε έναν από τους καθρέφτες μου). Μου έστειλε μήνυμα για να με ρωτήσει αν ο καθρέφτης ήταν διαθέσιμος ώστε να τον πάρει και αμέσως μετά έστειλε στον προσωπικό μου λογαριασμό ρωτώντας το ίδιο πράγμα.

Ήταν μια επαγγελματική, αλλά φιλική συζήτηση και μετά ήρθε στο Σίδνεϊ για να πάρει τον καθρέφτη. Δεν είχα ιδέα ότι όλα ήταν ένα σχέδιο. Πίστευα ότι θα αγόραζε έναν από τους καθρέφτες μου.

Όπως του αρέσει να λέει: "ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά". Μετά από αυτό άρχισε να προπονείται στο Σίδνεϊ και από τότε ζούμε εδώ", έγραψε η 21χρονο στο Instagram story.

TAGS VIRAL ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ