ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Κύργιος για υπόθεση Τζόκοβιτς: "Αισθάνομαι ντροπή ως Αυστραλός αθλητής"

Ο Νικ Κύργιος σε αγώνα του στο US OPEN κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα | 31 Αυγούστου 2021
Ο Νικ Κύργιος σε αγώνα του στο US OPEN κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα | 31 Αυγούστου 2021 @2021 FRANK FRANKLIN II/AP IMAGES

Ο Νικ Κύργιος τοποθετήθηκε ξανά υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς στη διαμάχη του με την κυβέρνηση της Αυστραλίας, τονίζοντας ότι "ντρέπεται" για τα γεγονότα.

Ο Νικ Κύργιος ανέβασε ένα story στο οποίο τοποθετήθηκε εκ νέου υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς στη διαμάχη περί βίζας που έχει ξεσπάσει μεταξύ του νο1 της ATP με την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας στήριξε τον Σέρβο πρωταθλητή, παρότι τον έχει επικρίνει πολλάκις στο παρελθόν, με πιο χαρακτηριστική φορά για το τουρνουά που διοργάνωσε ο Τζόκοβιτς το 2020 εν μέσω κορύφωσης της πανδημίας κορονοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ο Κύργιος πήρε το μέρος του και μάλιστα έφτασε να δηλώσει "ντρέπομαι ως Αυστραλός αθλητής" για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα η κυβέρνηση της χώρας του.

"Γνωρίζουμε ότι αρέσει στα ΜΜΕ να δημιουργούν τέτοιες καταιγίδες, με την ιστορία μου και με όλα όσα συμβαίνουν με τον Νόβακ. Αισθάνομαι ντροπή ως Αυστραλός αθλητής που έχει δει όσα έχει κάνει αυτός ο τύπος για εμάς και για το άθλημα. Απλά, δεν νομίζω ότι είναι σωστό το πώς το χειριζόμαστε, αλλά τα ΜΜΕ το λατρεύουν όλο αυτό, λατρεύουν να διχάζουν", ανέφερε στο story.

Ο 26χρονος ενημέρωσε και ότι αισθάνεται καλά αυτήν τη στιγμή παρότι νοσεί με Covid-19 και ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προετοιμαστεί για τον αυστραλιανό όπεν την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ