ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Κύργιος για GOAT: "Ο Φέντερερ είναι σαν τον Τζόρνταν"

Κύργιος για GOAT: "Ο Φέντερερ είναι σαν τον Τζόρνταν"

Σύμφωνα με τον Νικ Κύργιο, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο GOAT του τένις και τον συνέκρινε μάλιστα με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Η απουσία του Ρότζερ Φέντερερ από το tour, τον τελευταίο χρόνο, η ισοφάριση του ρεκόρ των 20 Grand Slam από τον Ράφαελ Ναδάλ και η συνεχιζόμενη άνοδος του Νόβακ Τζόκοβιτς τα τελευταία χρόνια, έχουν συμβάλει στο "φούντωμα" για την κουβέντα του κορυφαίου όλων των εποχών στο άθλημα του τένις.

Ο Ρότζερ Φέντερερ διατηρούσε αυτόν τον τίτλο τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την κατάρριψη του προηγούμενου ρεκόρ των 14ων Major του Πιτ Σάμπρας, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, τόσο ο Ναδάλ όσο και ο Τζόκοβιτς έχουν δημιουργήσει κάποια σπουδαία ρεκόρ που τους κατατάσσουν στο ίδιο επίπεδο με τον Βασιλιά του αθλήματος.

Για την άτυπη μάχη του GOAT, αναφέρθηκε ο Νικ Κύργιος μιλώντας σε διαδικτυακή συνέντευξη στον Corey Williams από το Courtside Huddle.

"Πολλοί θα πουν ότι ο Ράφα είναι ο GOAT, ή ο Νόβακ είναι ο GOAT αλλά κατά τη γνώμη μου, ο Ρότζερ παραμένει ο GOAT. Είναι, σχεδόν, κάτι σαν τον Τζόρνταν στο μπάσκετ. Ήταν ο τύπος που κυριαρχούσε σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες. Πιστεύω ότι ο τρόπος παιχνιδιού του είναι κάτι το μοναδικό, το ξεχωριστό", είπε χαρακτηριστικά ο Ελληνοαυστραλός.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ