ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: Επανέλαβε την πρόθεση του να αποχωρήσει πρόωρα και αποκάλυψε ότι η μητέρα του είναι άρρωστη

Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon
Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon 2021 ALBERTO PEZZALI / AP PHOTO

Ο Νικ Κύργιος για μία ακόμα φορά τόνισε πως δεν θα βρίσκεται στο tour για 4-5 χρόνια ακόμα, ενώ αποκάλυψε ότι η μητέρα του είναι άρρωστη.

Δίχως αμφιβολία ο Νικ Κύργιος είναι από τις περιπτώσεις των αθλητών που έχουν κάνει λιγότερα απ' όσα θα μπορούσαν μέσα στα κορτ.

Το ταλέντο του ήταν για να πετύχει πολλά περισσότερα, όμως δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να βρει κίνητρο. Μετά την ήττα του από τον Τσιτσιπά επανέλαβε την πρόθεσή του να σταματήσει σύντομα.

Για την ακρίβεια επανέλαβε την ατάκα ότι δεν πρόκειται να παίζει για 4-5 χρόνια τονίζοντας πως από εδώ και πέρα δεν θα είναι ανάμεσα στους αθλητές που θα νοιάζονται για τη συγκομιδή βαθμών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την ίδια ώρα ο Ελληνοαυστραλός αποκάλυψε ότι η μητέρα του είναι άρρωστη δίχως να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες τονίζοντας απλά πως θέλει να πάει να τη δει.

"Σίγουρα ήταν το τελευταίο μου τουρνουά για φέτος. Πρέπει να πάω πίσω στο σπίτι. Ταξιδεύω για 4,5 μήνες τώρα σερί. Η μητέρα μου δεν είναι καλά στην υγεία της και θέλω να πάω πίσω και να την δω. Θα προετοιμάσω το σώμα μου και θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου μέχρι το Australian Open. Και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας.

Νοιώθω πως δεν είμαι από τους παίκτες που θα κυνηγούν πλέον πόντους ή οτιδήποτε άλλο. Δεν έχω να αποδείξω τίποτε άλλο. Είμαι περήφανος για όσα έχω πετύχει. Ότι κάνω από δω και στο εξής θα είναι μπόνους. Δεν θα πω ψέματα, αυτή είμαι η τελευταία φορά νομίζω που θα με δείτε να παίζω εδώ. Οσο θα είμαι ακόμη στο court, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Όμως δεν θα σας πω ψέματα όπως το ότι θα συνεχίσω να παίζω για άλλα τέσσερα ή πέντε χρόνια στο tour" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικ Κύργιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ