ROLAND GARROS

Κορνέ: "Στο Roland Garros υπήρξαν περιπτώσεις κορονοϊού, αλλά είχαμε μία σιωπηρή συμφωνία μεταξύ μας"

Η Αλίζ Κορνέ σε αγώνα της
Η Αλίζ Κορνέ σε αγώνα της Ⓒ 2015 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Η Αλίζ Κορνέ (Νο 37) ισχυρίζεται πως στο τουρνουά του Roland Garros τον Μάιο του 2022 κάποιοι παίκτες έκρυψαν συμπτώματα του κορονοϊού, αναφέροντας ότι υπάρχει ένα είδος "μυστικής συμφωνίας" μεταξύ των παικτών για να μπορέσουν να παίξουν στους αγώνες.

Η 32χρονη Γαλλίδα, Αλίζ Κορνέ (Νο37) μετά την απόσυρση του Μπερετίνι, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κατά τη διάρκεια του Wimbledon, έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί.

Η Κορνέ αναφέρει πως υπάρχει μία "σιωπηρή συμφωνία" κατά την οποία οι παίκτες προσπαθούν να κρατήσουν κρυφά τα συμπτώματα κορονοϊού, λέγοντας ότι αυτό συνέβη και στο Roland Garros.

Αργότερα, θέλοντας να πάρει πίσω τα όσα είπε, ανέφερε πως "ο ιός είναι πλέον μέρος της ζωής μας. Στα αποδυτήρια, όλοι το είχαν και δεν είπαμε τίποτα. Είδα κορίτσια να φορούν μάσκες, ίσως επειδή ήξεραν και δεν ήθελαν να το μεταδώσουν".

Η 32χρονη επανήλθε στους ισχυρισμούς της λίγες ώρες αργότερα, και είπε ότι "υποψιάστηκε μόνο μερικές περιπτώσεις κορονοϊού κατά τη διάρκεια του Roland Garros, χωρίς να έχει καμία απόδειξη".

Ανέφερε, μάλιστα, το παράδειγμα της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Νο 14), η οποία αποχώρησε από το τουρνουά στη Γαλλία από τον πρώτο γύρο λόγω θετικού τεστ κόβιντ.

"Όταν βλέπουμε ότι η Κρεϊτσίκοβα αποσύρεται λέγοντας ότι έχω κόβιντ και ότι όλο το καμαρίνι είναι άρρωστο, κάποια στιγμή μπορεί όλοι να είχαμε γρίπη. Το θέμα είναι ότι έχουμε τρία συμπτώματα. Στο Roland Garros, ναι, νομίζω ότι υπήρξαν μερικές περιπτώσεις και είναι μια σιωπηρή συμφωνία μεταξύ μας".

TAGS ROLAND GARROS WIMBLEDON ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ